Моя ранкова рутина 👳‍♀️💆‍♀️

Мені завжди цікаво читати дописи на тему ранкової та вечірньої рутини, СПА-вечорів і т.д.,тому сьогодні коротко розповім про свою.

1. Гель для вмивання - моїй чутливій шкірі дуже подобається. Має хороший склад(я на цьому не знаюся,лише перевіряла на спец.сайті - інгредієнти цілком безпечні).

Аромат специфічний - трав'яний,пробуджуючий), але я вже звикла. Піни утворює мало і легко змивається.


2. Тонік - це засіб з подарункового боксу, який я полюбила дуже і використовую з першого дня. Український бренд натуральної косметики.

Тонік з приємною трав'янисто-квітковою віддушкою. Зволожує,заспокоює шкіру,надає миттєве відчуття комфорту після вмивання.

Я розподіляю тонік завжди руками, тому використання дуже економне - кожного дня,трохи менше 6 місяців і ще є четверта частина засобу. Рекомендовано після відкриття застосовувати 6 місяців,тому мені потрібно збільшити розхід)


3. Сироватка під очі - не кожного дня,але частенько використовую. Іноді наношу і на ніч. Дуже приємна прохолода відчувається завдяки оригінальному аплікатору. У тандемі з кремом цієї серії дуже гарно зволожує шкіру.

Після нанесення я відчуваю тепло. Обов'язково потрібно зверху закривати сироватку кремом. Інакше Ваші повіки прилипнуть.


4.Крем під очі - хороший зволожуючий крем. Зручний аплікатор.Текстура не рідка. Після демакіяжу очей відчуваю легке пощипування,яке швидко проходить. При потраплянні в очі пече.


5. SPF - їх більше чим три 😅але у кожного є нюанси і наразі обираю серед цих.

Отож якщо хочеться більш-менш матового фінішу і високого захисту - флюїд L'Oreal. Але до кінця дня він на мені скочується( з цієї причини не використовую разом із сироваткою,бо тоді взагалі біда). Текстура рідка(власне це флюїд). І ще є нюанс - при нанесенні відчуваю пощипування,яке проходить відразу.І ні це не через пошкоджений бар'єр, тому що я тестувала його до і після.
Якщо все ще потрібен spf 50 і блищати - Hirudo Derm spf50. На моїй жирній т зоні сяє чудово,але це єдиний недолік.
Якщо сонечка немає і можна трохи змахлювати - обираю Hirudo Derm spf15. Дуже комфортний. Немає цього сяяння. Але і захист не високий.


Нещодавно з'явився ще один крем spf20 з подарункового набору Dr Irena Eris. Вже тестую і сподіваюся,що сподобається.


6. Бальзам для губ - наразі маю ціль використати цей від Eveline з манго. Бо скоро закінчується строк придатності.
Густенький бальзам. Має приємний аромат манго. Дуже добре зволожує губи. Особливо помітно при нанесенні на ніч. Зручний аплікатор. Великий об'єм-12 мл! Дуже сподіваюся найближчим часом він опиниться у порожніх пляшечках)