Coca-Cola замовляли?

Вітаю 👋

Сьогодні поговоримо про аромат Mancera Tonka Cola. Про нього я дізналася влітку, та протестувати тільки зараз.

Що можу сказати про аромат? Це дійсно цікавий унісексовий аромат. Ви тільки подивіться на цю піраміду:

Початкова нота: Вишня, Кориця, Мускатний горіх, Сицилійський лимон
Нота серця: Квітка апельсина, Кока-кола, Пачулі з Індонезії
Кінцева нота: Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Лабданум

Аромат дійсно пахне Колою. А мені як раз дуже цікава та ця нота в парфумерії. Спочатку для мене це Кока-кола з додаванням рому. Так, його нема в піраміді, та інші ноти так грають, що здається, що пахне саме цим міксом. Потім з'являються спеції і це вже стає схожим на глінтвейн. Та замість ігристого там Кока-кола. Це вже теплий напій з додаванням спецій, лайму, пачулі та солодких нот. Аромат починає зігрівати.

На собі я відчуваю ноту Коли кілька годин. Потім вона трансформується, стає тихішою, та не зникає. Все одно присутня фоном. У шлейфі відчувають вишню. Що дивно, я її не відчуваю зовсім 🤷🏻‍♀️ Технічні характеристики незмінні. Стійкість, шлейфовість, усе при ньому. Коли я вже думаю, що аромат став тихим і відчуваю його тільки я, обов'язково хтось з оточення почне питати, чим так приємно пахне ) Розумієте, так? )

Мені парфум дуже сподобався. На холода це просто топчик. За настроєм він мені нагадує ще один парфум від цього бренду, це Mancera Red Tobacco. Ні, вони різні, але їх направлення для мене схоже.

Знайомі з цим парфумом? Тестували?

Продукти для цього looks

Mancera Tonka Cola
Всі відгуки (2)
Mancera Tonka Cola