Покупка під впливом клубу 🥰

Недавно у ленті було багато дописів про NYX і я зрозуміла, що не маю нічого від цього бренду, а свотчі та дописи були дуже привабливі)). А ще я хотіла палетку, ще це акція на сайті зробили свою справу і тепер у мене є NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette, на сайті вона називається Tropic Shock, а на палетці надпис Paradise Shock. У подарунок мені прийшла мініатюра NYX Professional Makeup Smooth Whip, відтінок 13. Усе це виглядає дуже гарно 😍.

І ще у замовлення я закинула мініатюру MyIDi Lipo-Illuminas Glowa8 White Activator, не собі, але не стрималась щоб не сфотографувати, бо таке вже гарне пакування.

І ще один пробник Derma E Therapeutic Scar Gel, у мене є шрами після прищиків, які дуже довго не сходять і я спочатку думала, що це просте пост-акне, але спробую і цей гель).

У подарунок мені прийшов пробник "Очищувальна і відбілювальна маска з оксидом цинку і вітамінами РР, В1, Е, А, В7", скоро буду мати їх колекцію, але всерівно приємно одержувати подарунки до замовлення, за що дякую 🥰.

Усім гарного та спокійного дня ❤️.

Продукти для цього looks

Гель від шрамів і рубців
Відбілювальний активатор проти пігментації
NYX Professional Makeup Smooth Whip Matte Lip Cream
NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette