Чи готові ваші ручки до холодів?

Вирішила значить поновити свої запаси кремів. Вони в мене в кожній сумочці та в кожній кімнаті вдома лежать. Взимку сильніше сохнуть руки, ніж в інший сезон року, через холодне повітря, холодну воду шкіра на ручках може стягуватися та лущетись. Ще й завжди хочеться радувати себе чимось новеньким та яскравим, тому краще візьму малий об'єм, але урізноманітню догляд.

Тому коротко про свої тюбики для гладких ручек:

  • Цього літа відкрила для себе корейські кремчики Images від Bioaqua. В них мінімальна ціна за приємну якість. Вони чудово підходять як на теплу пору, бо не жирнять і швидко вбираються. Так і на зиму, лише треба брати трохи більше. Та мають ще й легку приємну віддушку.
  • Крем для рук від DURU підійде для сухої шкіри, як на мене він занадто жирненький. Щоб він увібрався повністю потрібен час, та навіть після цього на долонях може залишиатися слід, ніби вони спітніли. Але має дуже приємний солоденький аромат.
  • Крем від Nivea це вже важка артилерія. Цієї міньки вистачить на все життя, він ще жирніший за Duru, дуже густої консистенції. Але я переважно мащу ним лікті.
  • І звісно кремчик від Mermade, в якого також мінімальний росхід, приємний аромат. Він дуже легкий і швидко вбирається. Має у складі ланолін - який допомагає в загоєнні тріщенок та запобіганню подразнень.

Якими кремами для рук користуєтесь ви?