Надивилася Тік токів і побігла все купляти

Останнім часом я вирішила вирішила зупинитися в бездумних покупках косметики, а спочатку закінчити те що є, ну або ще якось позбутися запасів, але маємо що маємо)

Купила новий сяючий олівець для очей від GlamBee відтінок 05 (доречі це моя перша покупка від цього бренду), я трохи відстала від життя)) Щоб знайти бажаний колір з лінійки треба обійти кілька магазинів, тож я просто купила те що було (це у мене такий жовто-зелений, а є більш насичений зелений, от я хотіла його). Сподіваюсь що зможу щось цікаве зробити ним для новорічного макіяжу.

Помада - блиск від Patricia Ledo (я так розумію відсилка на Hourglass), у 01 кольорі. Дуже цікава штука, як дуже щільний блиск, вже хочу спробувати її на собі))

Олівець для очей Lamel - нарешті купила коричневий, хочу спробувати один макіяж, який побачила в Тік тоці, але є дуже велика ймовірність, що він буде валятися, як всі інші олівці для очей

Блиск від Kiko з блискітками, відтінок 31. Відразу скажу, трохи засмучена, бо не вгадала з відтінком, він наче трош висвітлює губи. Тож краще було брати якийсь більш темний колір, але я думаю що знайду варіант використання.

Продукти для цього looks

Kiko Milano 3D Hydra Lipgloss
LAMEL Make Up Kajal Eye Liner