#looksoftheyearmakeupclub

Учасники ком’юніті ви бачате трансформацію?😅

Фото в галереї річної давності перенесли в події, які точно відображенні на моєму обличчі. Час тотального блекауту, важких новин, постійних тривог (після однієї з яких у нас не було світла 5 діб). В той час я жила новинами, а новини жили мною. Це віддзеркалювалось тривожністю, поганим сном. Організм був ослаблений стресом, звідкись на мою голову взявся ячмінь, який не піддався лікуванню і переріс в операбельне видалення. Короче, стандартний набір рандомних моментів українки в час війни.

З Нового року пообіцяла собі щось змінювати задля самої себе. І першим кроком до врівноваження та заспокоєння стала доглядова рутина. Б’юті - це завжди було для мене про задоволення і піклування. Отож, за січень я вичерпала свої мазюкалки і в лютому подалась на мейкап в пошуках нових засобів. А натрапила на клуб😊 І ось, майже рік я тут є частинкою цього ком’юніті.

Маю признатись, клуб має на мене позитивний вплив. Чого тільки варті були емоції від першого подарункового боксу (і кожного наступного🥰)🎉 А поради дівчат внесли свої корективи в мій сьогоднішіній - візуальний вигляд, адже ще ніколи не мала косметички, на стільки повної класною косметикою! А про поличку з доглядом я взагалі мовчу😂 Дякую вам💜