Цієї миті → рік тому 💫 #looksoftheyearmakeupclub

Моя трансформація почалася у внутрішньому плані і відобразилася на зовнішності) Я не даремно використовую фото себе сьогодні із спортзалу, бо він відіграв одну з головних ролей для мене у цьому році!

Початок 2023 - це продовження важкого періоду для мене та моєї родини в очікуванні повернення рідної людини з ворожого полону.

По відчуттям, на початку року, 2023 повинен був стати позитивним для нашої родини, і я на фото причепурена, сповнена сподівань 😌

Час йшов, а на краще змін не було, я на нервах і далі худнула. Весною вирішила повернутися до тревнувань, які пару років були на паузі. Шукала способи розвантажити голову і зал мені це дав!)

Паралельно стрижу волосся і одразу відчуваю душевну легкість!) Влітку доєднуюся до спільноти і отримую ще одну віддушину, поглиблюючись у бʼюті світ 🥰

Від тренувань бачу зміни і зовні, збільшую трохи вагу та мʼязову масу. Підвищую фізичну силу та витривалість, тягаючи залізо) Хтось скаже "нежіночно", "негарно", а я скажу, що кайфую від процесу, результату та того, як можу на пару годин в день випасти з сумної і тривожної реальності.

Отака історія вийшла 😌 Я мрію написати, що наша родина возʼєдналася, але поки так.