#looksoftheyearmakeupclub

БЕРЕЗЕНЬ 2023,( початок місяця). Одним з перших разів, коли я ризикнула нафарбуватися якось яскраво і виставити це у спільноту, був конкурс від Мейкапу "Образ у стилі Pantone Spring-2023" . Хоча на той момент, моя косметичка вже складалась з кольорових та яскравих відтінків, але показувати свої "шедеври" , я все ж таки боялась. Я пам'ятаю що робила декілька спроб, витратила декілька днів і виставила макіяж з таким страхом, наче я стояла на краю світу і можу звалитися з нього.

ГРУДЕНЬ 2023. По факту це то й же макіяж + червоні губи, які я так боялась додати в той раз. Все те ж саме. Але зараз, фото зайняло 15 хвилин, а макіяж зі всіма етапами - година .

Що ж все ж таки змінилось за цей рік ?

Ну по перше мені вже не страшно робити помилки, по друге завдяки спільноті пропали кудись комплекси. Ну стала я товстіша і що ? Наче нічого погано не сталось))) Але за рік , я знайшла людей, в різних кутках України, які навчили мене, підтримувала на всьому шляху. Без них в мене б нічого не вийшло. А чи змінилась я зовнішньо - вам судити )))

Знаю, що всередині - я інша. Це був дуже складний рік для мене і я рада, що просто дожила до його кінця, ставши сильнішою заради себе, заради коханого, заради сім'ї і друзів.

  • Очі: На цей раз, це палетка LAMEL Make Up The Myth of Utopia. Блискучі відтінки взяла з LAMEL Make Up HOPE ( зелений і великий рожевий рефіл). Вони гарно розкриваються з липкою базою. Я вкиористовувала від GlamBee. Туш - Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara. Брови чимось оформила, не все ж пам'ятати 😂😂😂.
  • Обличчя : Всі ті ж продукти що і в минулий раз, хіба що на цей раз контуринг трошки пожирніше. Тон - BB крем від Holika Holika, Рум'яна від Relouis, для контурінгу взяла L.A. Girl, Pro Conceal HD Concealer та рідкий хайлайтер від Eveline ( я навіть свій же текст скопіювала ахахахаха)
  • Губи : L'Oreal Paris Brilliant Signature та L'Oreal Paris Matte Lip Crayon

Продукти для цього looks