Маска, яку би я точно хотіла повторити 👌🏻💦

Дорогий та дуже популярний корейський бренд Dr.Jart.

Захотілося мені щось спробувати в цього бренду і зрозуміти, чи дійсно він такий класний, як про нього кажуть 🧐 Вирішила взяти тканинну маску зі своєю улюбленою гіалуроновою кислотою 💦

🌿Склад в неї доволі добрий (хоч і не повністю натуральний), містить в собі багато корисних компонентів, таких як: гіалуронова кислота, пантенол, екстракт водорості, екстракт камелії, корінь солодки, китайський лимонник, екстракт імбиру, помело, аїру, аргінін, перилу, герані, китайський коптис, бетаїн, гліцерин та інші (синтетичні компоненти).

💦 Аромат приємний, свіжий, нагадує трохи солодкувату воду з лимоном 🍋🧊
💦 Есенція трохи мутна, гелевої консистенції, середньої густоти
💦 Лекало хоч трошки не підійшло по формі, але сам матеріал тканини дуже комфортний до обличчя 🧖🏻‍♀️ (шкодую, що не зробила фото 😒)

Тримала приблизно 15-20 хв.

Щодо ефекту:
💦 Шкіра відчуває невеличку охолоджуючу дію і при цьому одразу стає свіжою та тонізованою
💦 Зволоження після неї максимально на глибокому рівні 👌🏻
💦 Стимулює синтез колагену та робить шкіру більш гладкою та пружною
💦 Звужує пори, вирівнює тон та надає шкірі відпочившого вигляду
💦 Липкості чи відчуття плівки не залишає

Чи можна по одному засобу зробити висновок, наскільки гарний та якісний бренд? Звичайно, що ні. АЛЕ, ця маска мені дуже сподобалася і я прям побачила візуальний ефект після неї і відчула наскільки вона класно попрацювала на моїй шкірі за такий короткий час.

Ох, як мені тепер ще щось хочеться спробувати від Dr.Jart 🥺 І так, якби ця маска коштувала дешевше, то мабуть вона була б постійно в моїй beauty routine 💗 Якщо бюджет дозволяє, то дуже раджу спробувати 👌🏻

Продукти для цього looks