Цієї миті → рік тому💗 #looksoftheyearmakeupclub

Не скажу що 23й рік мене якось сильно змінив..🤔 Та однозначно, що усіх нас змінив саме 2022, який просто пройшов повз, ніби страшний сон.

Початок 2023: я тоді у розпал блекаутів, працюючи дистанційно 8 годин поспіль на день, 5 днів на тиждень… Задача з зірочкою, коли немає світла по 16 годин на день впродовж місяця (Закарпатська область). Місце для роботи з безперебійним електропостачанням на щастя знайшла🔥

У новий рік я вже увірвалась з бойовим настроєм в плані «старатися знаходити рішення у будь яких ситуаціях з зірочкою»⭐️

Переглядаючи фото на початку року та в кінці, я залипла на свою фотогалерею за увесь рік:

• я навчилася приймати рішення швидко й невагаючись✅
  • я почала більше використовувати можливості, які дозволяють мені подорожувати. Ніхто не знає чи така нагода знову випаде🙌🏼
  • в мене зʼявились рослини, їх не було взагалі🪴
  • маю звичку раз на місяць купувати живі квіти💐
  • я нарешті набрала свою комфортну вагу: роками не могла й 50ти набрати, зараз моя вага - 57🙌🏼 Дуже рада за чарівну @Alyona Fedyk, якій теж вдалось це зробити💗
  • почала ходити в зал, півроку вже - стабільно та обовʼязково 2 тренування на тиждень💪🏼
  • я стала спокійно сприймати свої ж фейли, а ситуації які від мене не залежать - тим паче. До цього я дуже переймалася і мала тривогу🌪️

Словом, ззовні я ніяк не змінилась: усе та ж довжина та колір волосся, такий самий макіяж, тільки колір помади на губах змінюється в залежності від настрою💄💋

Перше фото це "до")

Однозначно змінилась внутрішньо😊

Дякую що дочитали🫶🏻