#looksoftheyearmakeupclub або я на початку року та зараз

Знаєте, я вважаю, що головним нашим досягненням однозначно є той факт, що ми, по-перше, вижили, а по-друге, продовжуємо працювати, розвиватися та створювати своє майбутнє, цінуючи кожну мить 🙏🙏🙏.

Що стосується моїх змін у зовнішності, то я за цей рік набрала пару кг і дуже тішуся тим фактом (хоч на фото цього не помітно, але то скоріше питання ракурсу та освітлення)). Насправді нормалізація ваги не тільки покращила моє самопочуття, а й позитивно вплинула на стан шкіри, що приємно😍. Якщо зовсім щиро, то 7 років тому, коли я мала найменшу масу тіла в дорослому віці - мінус 7 кг від сьогоднішньої - я виглядала гірше (і доросліше)).

За мою фізичну форму все ще відповідає наш собань-тренер, але на додачу до прогулянкового кросфіту я почала знову робити свої вправи і буду продовжувати це діло, бо спина і всі інші частини потребують адекватних навантажень 💪.

А ще я стала трохи ближчою до Едварда Каллена🤣. Ні, я не перетворилась на вампіра, але тепер моя шкіра сяє✨✨✨. І не від тональної основи з хайлайтером (хоч я це діло люблю), а сама по собі - після нанесеного догляду (або навіть без нього!). Це заслуга корейського догляду і кислот, хоч я і не сподівалась на такий глоу-ефект, та дуууже йому рада).

Щодо макіяжу, то завдяки Клубу я повернулась до своїх улюблених яскравих відтінків, стала більше експерементувати та частіше робити щось екстравагнтне навіть без формального приводу. А минулого року не те, що фарбуватись - навіть првернутись до живопису не могла. Тож зараз почуваюсь значно краще, медитуючи під помахи пензлика та профарбовуючи градієнт на губах🥰.

Єдине, що залишається незмінним - мої кучері. Бо з ними я почуваюсь максимально собою, тому однозначно не планую кардинально змінювати зачіску 😁😁😁.