1
/2
Мій нелегкий 2023
#looksoftheyearmakeupclub
Привіт дівчата! Хочу поділитись своєї історією, яку я проживаю і досі.
Вересень. В життя моєї родини вривається страшний діагноз - рак. Бабушка, яка виховувала мене з пелюшок отримує невтішні новини від лікаря. Земля йду з під ніг.
Аналізи, купа досліджень , хіміотерапія, постійні крапельниці. Нерозуміння як жити далі, і що робити. Залишаюсь одною близькою людиною, яка бере усю фінансову відповідальність на себе.
Беру себе в руки, багато працюю, багато гуляю, вже не плачу , а навпаки намагаюсь посміхатись.
Отримали 3 курс хімії, але йдуть ускладнення. Знову занепад сил. Але знову беру себе в руки. Немаю права розкисати. Починаю фарбуватись , більше доглядати за собою, відволікатись.
Більше спілкуюсь з жінками в онкоцентрі, надихаюсь їх силою та любов’ю до життя.
Рік, який я точно запам’ятаю, але він мене навчив цінувати це життя, цінувати своїх близьких , насолоджуватись цим життям.
Жити тут і зараз.
Я знаю точно, що я вилікую свою бабусю, вона проживе ще багато років , і буде дарувати свою любов і тепло.
А я буду щаслива, це зараз так важливо для мене…
я точно стала красивішою, міцнішою за цей рік, а клуб мейк ап це моє місце сили і спокою💓я надихаюсь вашою красою, дівчата😘
Ми жінки , неймовірні сильні. Я пишаюсь нами💔
10 грудня, 2023
Коментарі (0)