А чи змінилось щось за рік?

Ой, дівчатка, як летить час!

Знаєте, я ніколи не любила підбивати підсумки року під НР чи власний день народження. Але, чи то криза якогось там віку, чи щось ще, цього року я серйозно замислилась над цим.

Буквально вчора я сіла і аналізувала усе, що пішло, прибуло і що робити із цим далі. Це дуже крута практика, яка допомагає розкласти все по поличках. Немов шлях вперед засипало снігом, а ти ось так старанно все розчищаєш, і бачиш куди далі йти.

Проте, сьогодні хочеться про б'юті) На фото гарнесенько видно, що зміни відбулися. Я сказала "па-па" залишкам блонду. Втомилась його підтримувати і згадала, що колись чудово почувала себе у червоному. Він мій комфорт і любов, беру його у наступний рік.

Завдяки цьому кольору дуже захотіла відростити волосся, проходивши з каре з 2018-того. В житті відчуття, що воно ну зовсім не росте, але порівнявши фото я дійсно зраділа.

В макіяжі все більше надаю перевагу класиці у вигляді стрілок, частіше підкреслюю губи кольором. Мрію знайти свій ідеальний помадний нюд на кожен день, але поки досягаю його змішуванням усього, що тільки є в косметичці.

Аромати. Тут я в активному пошуку і дуже рада, що розблокувала в собі функцію "писати про аромати". Викладаючи тут свої асоціації, читаючи вас, я наче почала чути ноти в парфумах яскравіше та краще їх розрізняти.

У догляді за шкірою я нарешті знайшла свої ідеальні схеми, і хай вони мінімалістичні, але працюють.

Дякую спільноті за можливість ділитися, дізнаватися і розкриватися тут. Далі - більше!

Додаю продукт, який точно можу назвати "продуктом року" для себе. Без нього тепер не впораюсь. (Відтінки 6.44 та 8.44, ви - любов. Сумую, коли вас нема в наявності і чекаю, як чекала Санту в дитинстві)

Продукти для цього looks