Мій бюджетний помічник

Прям терміново потрібен був бальзам для губ. Забігла в Є і чесно кажучи схопила перший-ліпший 😝 Але він мені дуже сподобався) Має ледь чутний аромат ментолу, губи з ним дійсно зволожені. Тріщинки заживляє на мій подив дуже добре

У складі є:

1) Касторова олія. Це відмінний SOS-засіб для шкіри губ, що потребує відновлення. Зволоження та живлення воно забезпечує максимально швидко та покриває губи захисною плівкою: вони не обвітряться і не розтріскаються під впливом холодного вітру.

2) Шавлія лікарська. Має антиоксидантні, очищаючі, в'яжучі, антибактеріальні, антисептичні, протизапальні, пом'якшувальні, протипотові, тонізуючі властивості

3) Олія чайного дерева. Природний антибіотик з високою активністю проти грампозитивних та грамнегативних мікроорганізмів, грибків та дріжджів завдяки високому вмісту цинеолу. Нетоксичний, добре переноситься шкірою.

4) Олія обліпихова. Ефективно його застосування при сухості шкіри, у засобах масажу, добре допомагає при ламкості нігтів. Благотворний вплив робить масло обліпихи і на структуру волосся, перешкоджає облисіння і випадання волосся.

5) Ретиніл пальмітат. Складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну А, стабільність якого вища, ніж чистого вітаміну А. У косметичних засобах застосовується переважно у поєднанні з вітаміном D. Має пом'якшувальну дію на шкіру, підвищує її еластичність, активізує процес відновлення клітин, розгладжує дрібні зморшки.

Тому за такий маленьку ціну - рекомендую :)

Продукти для цього looks