Я на початку року → Я наприкінці року. #looksoftheyearmakeupclub.

Всім привіт✌️

Дуже довго шукала хоча б одне фото з початку 2023 року, знайшла у переписці з мамою. Єдине фото на якому видно моє обличчя, фото зроблено в мій День Народження і в той період я почувала себе максимально мертвою.

Я вже вам розповідала про свою 2-річну апатію та нажаль, не можу сказати, що змогла її позбутися, але продовжую намагатися видертися з її лап).

Щодо змін, то я їх ненавиджу, я людина-стабільність). Навіть приємні зміни можуть загнати мене в глибоку депресію(. Проте, в цьому році їх було багато – переїзд у нову квартиру, зміна роботи, зміна кола спілкування і навіть змінився вектор життєвих цілей та цінностей. Не скажу, що все це вплинуло на мене позитивно, але треба тримати хвіст пістолетом і продовжувати рухатися вперед, чого і вам бажаю у Новому Році❤️

Щодо зовнішніх змін, то вони теж є, не можу сказати, що значні, але все ж:

  • Я нескінченно люблю своє місто - Харків, я вважаю його одним із найкрасивіших та найкомфортніших міст України. Гуляти ним - це одне суцільне задоволення. Проте, з кінця 2022 року я почала його боятися і десь до літа 2023 року я практично не виходила з дому. Мої прогулянки закінчувалися двором та АТБ, що знаходиться біля будинку. Коли практично нікуди не ходиш, то відпадає бажання фарбуватись, навіть мінімально. Тому, моя косметичка зовсім спорожніла, а всі купи косметики, якими я користувалася раніше, довелося викинути, тому що вийшов термін придатності. Влітку 2023 року я почала потихеньку виходити за межі свого дому, зустрічатися з друзями, які повернулися у місто і, звичайно ж, знову почала трохи фарбуватися. У цей же час і клуб досить сильно вплинув на мене, я бачила у стрічці гарних дівчат, які роблять чудові макіяжі та діляться косметичними новинками. Це дало мені поштовх почати поповнювати свою косметичку новими продуктами. Страх свого міста у мене повністю не пройшов, в деякі райони я не їжджу досі, але це не дивно, коли за 100 км. від тебе знаходиться хворий сусід. Проте, я намагаюся частіше фарбуватися, купувати щось новеньке, вносити до свого макіяжу нові фарби та частіше виходити з дому).
  • На жаль, але 2023 року мені довелося попрощатися з перевіреними майстрами (змінили місце проживання) та шукати нових. Це був перукар, косметолог та бровист. Останнього я так і не змогла знайти, тому навчилася вищипувати та фарбувати брови в домашніх умовах). Косметолога знайшла дуже хорошого, вона допомогла мені повернути шкіру в божеський вигляд, а також розчинити губи, про які я так мріяла і які мені зовсім перестали подобатися з часом. З перукарем було складніше, не знаю чому, але багато майстрів не можуть нормально підстригти мою гривку - то занадто коротко, то надто філюють, то стирчить, то лежить у бік, справжні тортури🤣. Тому, найбільших змін цьому році зазнав саме чубчик, яким він тільки не був. Але, зрештою, я зустріла свого майстра, яка змогла зробити охайну, пряму гривку, яка не лізе в очі та наче виглядає гарно).
  • Ще я не фарбувала волосся майже рік і остаточно повернулася до свого рідного, каштанового кольору, який йде в рудину (на 1 фото саме він). Якщо чесно, то колір жахливий і він робить із мене сіру мишку, але я все ніяк не могла зважитися на фарбування через нескінченні блекаути. Я просто не могла уявити собі як я змиватиму своє густе волосся, якщо раптом вимкнуть воду, тому, майже весь рік ходила з кольором, який мені зовсім не подобався. Влітку, ситуація зі світлом стабілізувалася і я нарешті повернулася у свій звичний чорний колір, чому дуже тішуся.
  • Найголовніше – зробила повний чекап організму. Звичайно ж, виявилося безліч проблем зі здоров'ям, які також негативно впливають на зовнішній вигляд. Почала активно лікується і бачу, що волосся почало менше випадати, трохи зменшилися темні кола під очима, покращився колір шкіри та загальний стан). Це найпозитивніша і значуща для мене зміна).

Сподіваюся, що 2024 рік стане світлим, щасливим та переможним роком. Лише тоді я зможу нарешті вимкнути "паузу" та почати жити своє краще життя🙏

* Мабуть, допис вийшов не дуже позитивним, але як є)

Дічатка, дякую за підтримку та увагу, обіймаю кожну💕