#looksoftheyearmakeupclub

Як і більшість я дуже довго шукала фото на початку року, та все ж знайшла.

Для мене 2023 став важким роком, як в моральному, так і фізичному сенсі.

Нестабільність і невідомість, яка стрімголов заганяє в депресію і віра в щасливе, нове майбутнє, що надає сил рухатись далі і досягати нових вершин.

Ззовні я мало змінилась, можливо додались дрібні зморшки (ну вік вже як не як 😅), волосся порідшало (внаслідок волосопаду, про який я вже тут розповідала https://club.makeup.com.ua/post/18480/).

Цього року почала багато читати, переважно художку (то мене відволікає, змушує зануритись в інший світ), у вересні (коли були різкі переміни у моєму житті) знайшла клуб і позитивних красунь, які завжди підтримають гарними словами і дадуть чудові поради, дякую вам, ви допомагаєте тримати стрій 😄 Почала більше цікавитись декоративною косметикою, хоча раніше у моєму арсеналі була переважно доглядала (тут проблемна шкіра передає «привіт»).

2023 рік вкотре наголосив що потрібно жити «тут і зараз», що не потрібно зосереджуватися на негативі, а потрібно дякувати нашим «котикам» за кожен новий день і нові можливості у Вашому житті.

Допис хочу закінчити цитатою з відомого документального фільму і однойменної книги:

«Якщо ми позитивні в нашому погляді на світ, то ми приваблюємо до себе позитивних людей, події та обставини; якщо ж у нас негативне або навіть роздратоване сприйняття, то до нас притягуються негативні люди і негативні події».

Дякую за увагу, всіх обіймаю 🤗