#tastychocolatemakeupclub

Коли я побачила афішу нового конкурсу, то зрозуміла, що це доля - адже в той день ми святкували день народження моєї племінниці 🥰.

Вона обожнює шоколад, а ще любить ходити в кіно, тож тьотя Аня не мала шансу пропустити цей солодкий челендж!))

Тому я вирішила створити гірко-шоколадний макіяж з вологими повіками. Тональний крем - мій улюбленець (якраз тільки писала на нього відгук: https://club.makeup.com.ua/post/25038/ ).

Рум'яна та хайлайтер - суфлешки з колекції Moonrise від Lamel, на губах олівець Parisa Stat nude + прозорий блиск Ів Роше.

Брови підкреслила за допомогою олівчика Eveline у відтінку Light Brown (зазвичай люблю більш сірі, але для цього макіяжу підійшов ідеально).

Очі: в якості підложки я використала олівець Maybelline tattoo (точніше, аж 2 олівці в тауповому та коричневому відтінках), зверху тіні у відтінках коричневого, бежевого, теракотового та трохи персикового для розтушовки - з палеток Nyx Lid Lingerie та Lamel Moonrise.

Стрілочка - коричнева підводка з найзручнішим у світі пензликом - https://club.makeup.com.ua/post/23534/ . Туш - Maybelline Sky High, щоб створити бажаний драма-ефект)).

Ну, і родзинка - трошки того ж прозорого блиску на центр повік (тут треба бути обережним, адже один різкий рух - і тіні можуть поплисти або скататися, тому наносимо легкими, проте чіткими рухами і не намагаємось тушувати 😉).

P.S. Це я сьогодні так знімаю стрес після відвідування стоматолога 😁😁😁

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Eyebrow Pencil
Parisa Cosmetics Stay Nude Lip Pencil
Maybelline New York Tattoo Liner Automatic
Maybelline New York Tattoo Liner