Останні бьюті покупки 2023 року

Ну майже останні ( до мене не доїхав 1 аромат, який через проблеми з доставкою з ЄС приїде в середині місяця).

Вже зовсім скоро - кінець 2023 року. Підбивати підсумки свого бьюті шляху ще рано, але показати чим же поповнилась колекція - можна.

Тут пара малесеньких дрібничок, які я вже почала тестувати.

З догляду - Eyenlip Collagen Multi Care Cream & Toner. Я все ще в процесі тестування, то ж робити висновки поки рано. Подібної текстури я ще не тестувала , але цілком приємна. Завдяки Мейкап клубу кремів для обличчя мені вистачає, то ж це винятково через цікавість до продукту.

З декоративної косметики - всілякі дрібнички. Пару олівчиків для губ( в тому числі і бюджетний олівчик від Lamel, про який нещодавно розповідала wowmom), симпатична матова підводка темно зеленого кольору ( Доречі підводка і один з олівчиків для губ від - Flormar, з яким я познайомилась завдяки дописам Oli Seagull). Чомусь він мене так загіпнотизував. Одинарні тіні, в кольорі, який я хочу затестити як легенький контуринг для носика. А також вирішила взяти собі ВВ крем. Наче повинен бути доволі легким.

В парфумерії я вирішила затестити популярний аромат з нової колекції від Fantasy Community Perfumes. Ну а що , куди всі туди і я )) Я досі не пожалкувала що як і всі купила собі Choco Musk. Тут так само - я вже в захваті)))

Не могла я пройти і повз бренд крафтової парфумерії. На цей раз, я замовила три аромати від Lemotive , які асоціюються у автора з трьома цікавими жіночими персонажами.

Продукти для цього looks