Вся правда про ніацинамід від The Оrdinary

І чому він в один момент став дуже популярним?

Це канадський бренд, який належить до Deciem. Він був заснований програмістом Брендоном Тураксом і його частиною став бренд The Оrdinary, який з'явився назагал в 2016. За перші тижні роботи вона продали більше 50 000 тисяч засобів. Так в чому ж їх секрет?

Все дуже просто, Брендон Туракс пропрацювавши програмістом в одній з видатних канадських компаній на той час проаналізував, що собівартість створення косметики мінімальна, а головною частиною є вміння продати, тобто маркетинг. Він створив якісний догляд по доступній ціні, який ніхто інший не міг запропонувати на той час. Він хотів, щоб упакування були лаконічними та не вводили в оману своїх покупців, яскравими слоганами ( наприклад Сироватка для сяяння шкіри), в назві засобів бренд використовував і продовжує зараз, назви ключових інградієнтів. Для просування компанія використовувала тільки соцмережі, і не вклала жодної копійки в рекламу знаменитостей. З дією кожного продукту можна детально ознайомитися на сайті компанії. Далі не хочу вдаватися в подробиці, які відбувалися в компанії, а перейду до самих продуктів бренду.

Бренд почав швидко набирати обертів через доступність продуктів. І популярність сироватки з ніацинамідом теж не стала виключенням.

  • його склад Aqua (Water), Niacinamide, Pentylene Glycol, Zinc PCA, Dimethyl Isosorbide, Tamarindus Indica Seed Gum, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin

Тут немає нічого надзвичайного, водна основа, яка виступає тут розчинником, ніацинамід 10% + цинк, чудова концентрація для себорегуляції та роботи з порами, витяги з цукрових рослин, полісахариди, чимало концерванів та ще декілька розчинників. Все банально просто, мінімально, тому і дешево. Тобто це універсальний продукт і це збільшує його цілеву аудиторію. Але не тільки хороші відгуки є на продукти йього бренду, багатьом вони також не підійшли. Цей ніацинамід в багатьох виклюкає печіння, закриті комедони і тд, а ще він має липкість(

Але й також своїх фанатів, особичто я викорситала десь 3 банки їхнього ніацинаміду і не жалкую.

Тому тут все просто, причиною популярності став маркетинг, люди почали знімати відео в соцмережі та поширювати бренд всюди. Саме це й зараз почали підхвачувати інші бренди і не тільки косметики. Маркетинг зараз дуже важливий і відіграє велику роль в впізнаваності та прибутковості компаній.

Користувалися засобами даного бренду? Які враження від них?

P. S. окрім сироватки з ніацинамідом в мене була гліколева кислота (https://club.makeup.com.ua/looks/17735/ тут писала про неї), крававий пілінг, молочна кислота, ретинол та їхній крем, скоро напишу про нього пост.

Продукти для цього looks

Сироватка для обличчя
Всі відгуки (43)