#tastychocolatemakeupclub Бьюті образ одного з племені Умпа-Лумпи

Привіт всім) Я Умпа-Лумпа з відділу маркетингу Шоколадної Фабрики Віллі Вонка)

Колись давно, моїх родичів, знайшов Віллі Вонка, який подорожував джунглями Африки у пошуках нового сорта Какао бобів. Мій звичайний завтрак : шоколадний мус з шоколадною крошкою та все це я запиваю горячим шоколадом. На обід, в мене салад з какао бобів приправлений шоколадним масом і трошки горішків авжеж. Так як я слідкую за фігурою, на вечерю в мене шоколадний мілкшейк і 3 плиточки шоколаду.

Шоколад це моє життя, тому я з радістю працюю на шоколадній фабриці Віллі Вонка і за любки роздивляюсь ваші шоколадні фабрики. Мій начальник дуже задоволений цією тематикою і тому сказав що мені треба теж прийняти участь .

Ми Умпа Лумпи від природи гарні, але я трошки підфарбувалась:

  • Шкіра : Значить я намішала всі помаранчові рум'яна з тональним засобом та темним аджайстером. Коти мене трошки злякались , але з помаранчевою шкірою і почервонінь не видно і синців також. Зверху, я ще всіма рум'янами закріпила, зробила контуринг червоними рум'янами, висвітлила світло персиковими. Моє обличчя на 80% складалось з помаранчових рум'ян.
  • Брови: Так як у Умпа-Лумпи мода на білі брови, я використовувала білу аква-підводку, а також білу базу під туш. Що б зробити контур чіткішим і додати якихось бьюті штучок - додала контур з неоново-помаранчової аква підводки. Задає характер і якоїсь ізюмінки.
  • Очі: Що ж , я хотіла зробити яскраво зелені , наче лисят з дерев, але тіні становились більш жовтими на помаранчовій шкірі 😂 То ж знову на допомогу приходить палетка аква лайнерів. Зелений на верхню повіку і трошки змішала білий з зеленим на куточок ока. Не видно, але там я трошки додала спарклів.
  • Губи. Там все на багато багато простіше. Отдже беремо карамельно-шоколадний відтінок помади як основний колір і у серединку персиковий. Тушуємо і ось - наче свої помаранчові губи))

Авжеж, у Умпа-Лумпи зелене волосся, але я вирішила шо красити його не буду і вирішила пофарбувати його в фотошопі ))

Може і не прям шоколадний макіяж, але однозначно це макіяж з шоколадної фабрики) Бо хто може бути солодшим за маленьких Умпа-Лумпа ?)))

Продукти для цього looks