Макіяж з приводу чи без 💄

Цей макіяж я створила... а просто так його створила, для настрою 😂.

Але якби мене зараз запросили на свято, гадаю, це була б непогана ідея мейку.

Розберемо, що знадобилося:

Кудрі крутила на гнучкі бігуді. У мене два комплекти. Використовую не часто. З ними робити укладку швидко та безпечно для волосся (кручу на мокре волосся і залишаю на ніч). Виходять дрібні кучері. Щоб не розпалися, кучері не потрібно розчісувати або можна, як я, обережно пройтися гребінцем. Для фіксації рекомендую пінку для волосся чи лак. Я таким не користуюся, прийшлося позичити Syoss Styling Max Hold. Супер фіксація, але в мене волосся і саме по собі схильне крутитися. Як буде з рівним - не знаю.

Обличчя:

- Тон Dior Forever, відтінок 1N. Ідеальне матове покриття і гарне перекриття недоліків (https://club.makeup.com.ua/post/22698/).

- Консилер Eveline Cosmetics, 04 (light). За свої кошти - знахідка. Маскує і додає здоровий вигляд шкірі (https://club.makeup.com.ua/post/14876/).

Брови:

- Олівець Catrice Eye Brow Stylist, Колір 035. Нейтральний відтінок, часто його використовую, пристойна якість (https://club.makeup.com.ua/post/10456/).

- Фіксатор Catrice Volume & Lift , прозорий. Підходить лише для фото або швидких виходів, бо фіксація замала (https://club.makeup.com.ua/post/21540/).

Очі * тут все подобається :) :

- Чорна матова підводка Maybelline New York Hyper Easy (https://club.makeup.com.ua/post/16580/)

- Туш Maybelline New York Lash Sensational (https://club.makeup.com.ua/post/15653/)

- Палетка тіней Focallure, коричневий і світло-жовтий відтінки. Максимальна розтушовка, щоб не робити зайвий акцент на очах (https://club.makeup.com.ua/post/12566/).

Губи *чудовий мікс :

- Олівець SHEGLAM, колір Soft Chai (https://club.makeup.com.ua/post/21051/)

- Помада Golden Rose, колір 03-Peachy Nude (https://club.makeup.com.ua/post/19090/)

Як вам такий макіяж?

Продукти для цього looks