Як змусити чоловіків доглядати за собою?

Це питання дуже давно мене хвилює і не завжди зрозуміло, як діяти в цьому випадку.

Бо шкіра чоловіків завичай більш проблемніша ніж у жінок, через те, що вона товща, виділяє більше субуму, часто під час гоління доходить до порізів.

Чоловіків важко вмовити вмитися, вже не те що піти до лікаря, дуже часто вони не бачать або не хочуть помічати свої проблеми зі шкірою.

За весь час стосунків з нареченим, було мільйон спроб навчити його доглядати за обличчям та привчити до рутини, хоча б банальної вмивання, зволоження і хоча б влітку захист від сонця. Більшість спроб були марними.

Іноді вдавалося щось зробити, але тільки тоді коли він погоджувався на масаж обличчя. А робити кожен день його мені набридло, потім був період коли я наносила догляд коли він переглядав стрічку новин. Але це теж з часом перестало діяти.

Одного разу вдень, я робила йому карбоксітерапію і після ми мали йти на прогулянку і я нанесла йому СПФ, а потім ввчері сказала, що треба змивати, то він вже пошкодував, що погодився і сказав, що більше йому не треба процедур, що йому і так добре.

Вмиватися гелем йому не треба йому води достатньо, іноді то воно дійсно так, але ввечері хотілося б для нього кращого очищення. Але єдине поки до чого я його привчила і він робить самостійно це наносить зволожуючий крем - маску від Purito після гоління.

Ваші мужчини доглядають за обличчям? Як привчили? чи змусили?

Продукти для цього looks

Регенерувальна нічна маска
Всі відгуки (6)