1
/5
Розпаковуємо разом Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour 🍎 + ще дещо 😉
Нарешті я отримала цю довгоочікувану посилку і поспішаю розпакувати цей набір разом із вами)).
Варто зазначити дуже красиву та атмосферну коробку, що вже натякає нам про вайб аромату, у ній можна знайти:
Парфумована вода 100ml, те саме популярне ванільне яблуко, яке створює затишок)) Поки лише ознайомчий "пшик")) зблизька мені аромат нагадує кукурудзяні палички з дуже великою кількістю ванілі, та поставлю це яблучко відпочити.
Блиск для губ 8ml, рожевий, має дуже яскравий аромат м'яти, тому може давати охолоджуючий ефект, поки не тестувала.
Молочко для тіла 50ml, дуже маленький об'єм для такого продукту, та сподіваюсь, що зможу "розпробувати". Та при цьому такий тюбик можна легко з собою взяти у подорож, або закинути у сумочку і використовувати як крем для рук.
А ще одна розпаковка це мої нові резинки від Krasavka, виробник вказує, що з натурального шовку. Замовляла в розмірі S, бо зараз часто заплітаю косу та ховаю у середину куртки, такий малий об'єм не буде заважати і давити. Зовнішній вигляд мені дуже подобається цих резинок, виглядають ніжно та акуратно.
Бажаю усім гарного та спокійного завершення тижня ❤️.
15 грудня, 2023
Продукти для цього looks
Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme D'Amour
Набір (edp/100 ml + b/cr/50 ml + lip/gloss/8 ml)
3
Немає в наявності
Коментарі (0)