Що я купила на сейлах частина 2 ☺️💗

Так як зараз я знаходжусь у творчій відпустці, то допис по кожному продукту поки писати не буду, але без свотчів вас залишити не можу ☺️

І перший мій великий улов це велетенська палетка від XX Revolution на 37 рефілів. Палетка достатньо яскрава та різноманітна. Тут є і шимери і сатини, навіть є один дуохром 💚, а також прості матові та пресовані пігменти. Обійшлася мені ця красуня всього у 133 гривні, і хоч я не знаю наскільки часто буду нею користуватися, але за такі гроші я не змогла пройти повз 😅. На фото зробила свотчі відтінків які мені найбільше впали в око.

Друга моя покупка це палетка Рум'ян та Хайлайтеру від Relove Revolution . Відтінки цікаві, і взяла більше у якості тіней. Хоча рум'яна для обличчя думаю протестую по прямому призначенню. Взагалі хочу щось Різдвяне з нею намутити, але не знаю чи вийде. Купувала по знижці за 52 гривні.

З цього ж магазину де я купила перші дві позиції, я замовила собі клей для глітеру від Nyx , сподіваюсь , що він мене не розчарує. А також дві матові помади від Wet n Wild .

Вже в наших магазинах я дозамовила собі матову помаду від Colour Intense у нюдовому 25 відтінку. А також стійкі олівчики для губ від Glambee та популярний мультихромний олівчик у 02 відтінку.

Ну ось і все. Хоча ні, брешу, бо ще йде посилка з косметикою з Китаю 🤪 Відчуваю, що скоро мені треба буде лікуватися від косметичного шопоголізму 😞 Але ж скільки радості це приносить, навіть коли ти фарбуєшся не так часто , то просто приємно брати косметику в руки і тицяти, свотчити та просто споглядати на ці блискучки😅

Продукти для цього looks

XX Revolution X Shadow Palette
Colour Intense Profi Touch Satin Perfection Lipstick
Wet N Wild MegaLast Lipstick
Relove By Revolution Colour Play Blushed Duo
NYX Professional Makeup Glitter Primer