Скільки повинно бути засобів у догляді?

Дуже часто через соцмережі у людей складається хибне враження про кількість баночкок в догляді, насправді дуже багато не потрібно.

Правильний догляд має складатися з хорошої бази, а саме:

  1. Якісне очищення
  2. Хороше зволоження
  3. Сонцезахист

Насправді це 3-4 засоби для базового догялду, коли немає ніяких проблем, а просто хочеться підтримувати шкіру в хорошому стані.

І що ж це за засоби і що в ходить в ці три пункти?

1. Якісне очищення

Цей пункт в має собі демакіяж та пінку/гель для вмивання, а зараз ці два засоби можуть бути в 1, що може зекономити трохи часу у ванній і коштів)

Варінати засобів, що підійдуть усім типам шкіри для очищення залишаю нижче ⬇️

Демакіяж - Simple Water Boost Micellar Cleansing Water синя або зелена, вони обидві м'якенькі, Bioderma Sensibio H2O TS Micellaire Solution;

Пінка - Heimish All Clean Green Foam, Sane Cleansing Foam With Wheat Proteins 3%;

Або ж засоби 2 в 1 - The Ordinary Squalane Cleanser, Pelart Laboratory Smart Biologica Complexes Ultra Gentle Cleansing Gel їх можна використовувати і зранку в ввечері.

2. Хороше зволоження

Тут все банально просто, засіб, який буде закривати запити по відновленню та зволоженню шкіри. Він може бути, як і люджетним так і більш дорожчим.

Зволоження - варінат для себопрофіцитної шкіри Medi-Peel Cica Antio Cream, Manyo Bifida Biome Aqua Barrier Cream для всіх типів шкіри підійде або ось такий варінат Purito Dermide Relief Barrier Moisturizer.

3. Сонцезахист

Тут обрати якісь універсальні складно, бо в кожного свої відчуття та вподобання, тому залишаю ниже ті, які мені найбільше сподобалися.

Сонцезахист - Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++, Tocobo Bio Watery Sun Cream SPF50+ PA++++, Round Lab Birch Juice Moisturizing Sunscreen SPF50+PA++++.

Вже коли є сформована база, тоді по проблемі та запиту можна обирати та додавати активи.

Продукти для цього looks

Очищувальна пінка для обличчя
Очищувальний бальзам для обличчя
Зволожувальне сонцезахисне крем-молочко
Зволожувальне сонцезахисне крем-молочко
Міцелярний лосьйон для сухої шкіри
Сонцезахисний крем з пробіотиками
Олеогель очищувальний ультралегкий
Зволожувальний сонцезахисний крем із березовим соком