Невеличкі покупки грудня ❄️ і здебільше корисні 🙌🏻

Нещодавні стреси, втрата троюрідного брата та 20-та річниця смерті мого дідуся 😓, відсутність настрою, наштовхнули мене хоч трошки порадувати себе покупками 🛍️

1. Спонж для нанесення тону на золотій підставці 🤩 Спонж потрібен був для більш легкого покриття тону і взяла його за копійки, ще з підставкою в комплекті 👌🏻
2. Гель для душу від Fresh Juice. Ця покупка відбулася під впливом клубу🥰 Дуже часто я бачу тут дописи на них (особливо від Yuriivna). Раніше пробувала тільки рідке мило від них і мені подобалося 👍🏻
3. Гігієнічка для губ від Зеленої аптеки, мама попросила їй взяти. В них дуже гарні, бюджетні гігієнічні помади 👌🏻
4. Тканинна маска з алое від Bioaqua (купляю вже не вперше, подобається).

Ну, а тепер про корисне:

Нещодавно вловила по дууже гарним знижкам засоби від Бішофіт (продукція на основі магнієвої солі). А магній як ви розумієте такий необхідний в наш час. Я взяла те, чим вже користувалася раніше:
1. Магнієву олію (в неї купа корисних властивостей), яка не залишає жирної плівки і дійсно ефективна.
2. Скраб для тіла, також на основі магнієвої солі з ароматом троянди 🌹(саме з цим ароматом в них ще не пробувала). Знайома з їхніми скрабами не один рік, дуже ними задоволена. А зараз ще з'явився менший формат 300 г.
3. Зубна паста - сімейна, також така вже була, подобалася.

Оскільки вже з деякими з цих засобів я знайома, тож скоро напишу детальні відгуки 🙌🏻

Про що в першу чергу було б цікаво почитати?