Розпаковка сюрприз

Сама не знала, що там 🎁

А справа у тому, що мені у додаток пошти прийшло сповіщення про посилку, а я нічого не замовляла, тому чемно чекала, що буде далі (місто відправника вже на щось натякало 🤭). А вже на пошті я легенько привідкрила коробку і все стало на свої місця)) Нічого на місці не розпаковувала, несла додому на розпаковку 😄.

І так, знайомі відтінки коробки вже дали про себе знати, тому любі наші Mermade 🧜🏻‍♀️, дуже дякую вам за таку приємну несподіванку, це дуже приємно та цінно для мене 💖. Ви не уявляєте наскільки підняли мені настрій 💕.

Попри усі старання зняти розпаковку, вже на моменті монтажу зрозуміла, що немає магічного кадру з розкриттям коробки. Вона відкривається справді гарно, ніби за помахом чарівної палички 🪄.

Що ж мене чекало всередині такої гарної та яскравої коробки, якій я вже придумала застосування🤔

- До цього вже була дуже мила різдвяна листівка, що точно додасть настрою ✨️

- Пінка для душу Mermade Bubble gum, давно хотіла спробувати і це просто дуже бажаний продукт, за це окреме дякую 🥰.

- Пудра для ванни Mermade Bubble Gum, нарешті у мене буде мотивація просто набрати ванну води і розслабитись 😍.

- Зволожуючий бальзам для губ Mermade Bubble Gum, так-так, це нова версія і вона мені дуже подобається. До-речі, якраз забрала посилку з таким бальзамом, але з єдинорогом, він має йти у подарунок. Після швидкого затесту свого бальзаму, не пошкодувала, що замовила, адже ця версія бальзаму справді краща.

- Антисептик для рук Mermade Bubble Gum та Крем для рук з ланоліном Mermade Bubble Gum, це дуже милі баночки корисних засобів, які хочеться завжди мати поряд.

- Гель-глітер для обличчя та тіла Mermade R&B Star, ніколи б не могла подумати, що такі засоби можуть бути такими гарними 😍. Маю ідеї куди як їх застосувати і дуже хочеться спробувати їх, ніколи не мала досвіду з використанням подібних засобів.

Хочеться ще раз подякувати бренду Mermade, що помічаєте і чуєте нас 💕. Дякую за подарунок та чудовий настрій 💖. Усім гарної та спокійної ночі 💓.

Продукти для цього looks

Пудра для ванни
Всі відгуки (6)
Крем для рук з ланоліном
Всі відгуки (14)
Антисептик для рук
Всі відгуки (9)