Долучаюсь до #wishlistподруги

І тут я вирішила подивитись з недавнього, але згадала, що колись знайомила Г.Елю з Mermade і подумала, що і продукти із її подарунка додам у wishlist)) А вона зможе написати враження у коментарях 😉.

По гарячих слідах:

✨️ Недавно робила розпаковку на цей чудовий набір: Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme D'Amour, і якщо знаєте вподобання подруги в ароматах і цей затишний та теплий аромат входить у коло її інтересів, то це чудова і гарна ідея.

✨️ Бальзам для губ Mermade Magic Unicorn, отакий милий і рожевий у мене теж недавно пішов у подарунок 😍. А вчора вже і я затестувала нову формулу бальзаму і зрозуміла, що взяти бальзам було чудовим рішенням. Саме Magic Unicorn може бути гарним рішенням як і за дизайном, так і за приємним солодким ароматом.

✨️ Олівчики для губ це чудове доповнення до подарунку тоді, коли ви знаєте вподобання подруги у відтінках. Або коли вона точно називає, який відтінок її потрібен.

✨️ Набір для догляду за обличчям йшов у подарунок Елі тоді, коли ці роллери почали набирати популярність і я вже мала один такий) звісно, моя подружка теж повинна мати такий девайс, щоб гарно наносити тканинні маски та кайфувати. А от за сироватку, що йшла у наборі вже нічого не скажу, а сам набір виглядає дуже мило та презентабельно.

✨️ Mermade Magic Unicorn Body Scrub, бачу що цього скрабу вже немає у наявності, та тоді це здавалось чудовим подарунком, адже він з шимером🤩. Але нічого, у Mermade зараз є нові лінійки скрабів 😉.

✨️ І, звісно, м'якенькі, атласні та шовкові резинки, без них нікуди, не серйозно. Люблю їх додавати у доповнення до подарунків, адже це гарно та корисно для волосся 🥰.

І так, щось тут вийшло буквально по гарячих слідах, а щось вже давненько не в наявності). Зате можна зробити висновок, що для гарного подарунку потрібно підходити з люблячим серцем, знаннями вподобань та трішки пошуком новинок 😉.

Усім мирного та спокійного вечора ❤️.

Продукти для цього looks

Шимер-скраб для тіла
Набір для догляду за обличчям
Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme D'Amour
LAMEL Make Up