Лайфхак, як довести до сліз Аліну

Лайфхак дуже простий : берете і без яких лібо слів, відправляєте емоційній людині подарунок. Вона цього не очікує, знаходиться в шоці і плаче від такої турботи і тепла. Все, готово. Не дякуйте)))

Звідкіля я знаю про цю методику? Все дуже легко: саме так зі мною поступила krislemly , ставши моїм Таємним Сантой.

Сьогодні я забрала пакуночок, який їхав до мене пряміком з Білої Церкви наповнений любовью і бьті штучками.Мушу визнати, що саме ця посилка повністю змінила мій день, дарувавши мені гарний настрій, то ж просто тримаючи її в руках я була неймовірно щаслива.

Що ж чекало мене в середині ?)

Наша білокура красуня знає мене доволі гарно і підібрала саме ті засоби, які мені цікаві і знадобляться. То ж почнемо з Місту для тіла. Мені подобаються місти , але я їх не фанатка, через те що люблю пахнути декілька годин, а не декілька хвилин. Але все що має приємний аромат - то моє. Можливо цей засіб змінить мою думку, але скоріш за все стане приємною базою під аромат .

До бренду Simple, в мене почався інтерес завдяки спільноті, і дописи Крістіни зіграли там не останню роль. Я писала це в коментарях і КРІС ЦЕ ЗАПАМ'ЯТАЛА. Це неймовірно, коли люди запам'ятовують про тебе якісь факти.

Так як Крістіна вразила всіх нас в спільноті своїм прекрасним волоссям, то в плані догляду за волосами - я можу довіряти. То ж тепер в мене є популярні капсули від Elips. Подібні засоби я ніколи не тестувала, але дуже цікаво.

НАЙКРУТІШИЙ ПОДАРУНОК- НОСКИ. Коли я їх побачила - посміхнулась. Це так мило, що в таку холодну пору року, Кріс подбала про моє тепло. Ну я так подумала . А виявилось, що вона і її мама, подумали про те, як би це все не розбилось при доставці 😂 Але все одно носочки то топ.

І найголовніше.... Вона подарувала мені відчуття що вона поруч. Наче в цій коробочці були невидимі обійми, тепло та щирість цієї дівчини. Я відчула себе не такою самотньою. І саме це змусило мене плакати. І зараз коли я це пишу - я знову плачу.

Ось що з нами робить терло інших людей, їх турбота. Дуже дякую тобі за все це, дякую за емоції і дякую за міцні обійми)

Продукти для цього looks

Вітамінний нічний крем