Про викидушки та нові косметичні придбання

Вирішила поєднати популярну рубрику і розказати про засоби, які викидаються або закінчились і що новенького придбала☺️

Викидушки:

+ Лосьйон для тіла Dove- його я буду повторювати, обожнюю його аромат та обожнюю зволожувати ним тіло😌

- Нічна сироватка з віт С від Garnier- засіб, який я не особливо зрозуміла. От ніби нічого поганого не можу сказати, але і не супер задоволена. Спочатку сироватка була світла, але через місяць почала темнішати, через три місяці стала аж коричневою. За три місяці користування не відчула особливо різниці що з нею що без неї, навіть не встигла закінчити її. Тож у смітник.

+Зволожуючий крем для обличчя СеraVe з spf 30. Цей крем мені дуже сподобався, але на заміну вже маю, тож повторю вже на весну та літо.

-Крем для зони навколо очей від La roshe. Тут враження неоднозначні. Він добре зволожує, але мені його забагато, не встигла використати половину, вже вийшов термін, а ціна не бюджетна. Планую на заміну якийсь крем для зони навколо очей, скоріше за все гелевої консистенції.

-Шампунь Tresseme для пофарбованого волосся-непоганий, не сильно вимиває фарбу, але я люблю постійно змінювати шампуні і пробувати нові☺️ Ну і в нього трохи дивний аромат.

+Антиперспирант Garnier- гарний аромат і за свої гроші непогано працює. Тож вартий уваги👍

-Мило дитяче Honey Boney - купляла заради милого флакону, буду туди заливати якесь дитяче милко☺️

+Олійка для кутикули для захисту від грибку- супер засіб 👏Мала оніхолізіс на нігтях після невдалого покриття гелем, цей засіб рекомендувала подолог. Гарно працює.

А тепер придбання:

💋-олівчики для губ Lamel, такими ще не користувалася, але куплені за вашими рекомендаціями, єдине кольори брала на свій смак, вже тестую і готую свотчі☺️ Консистенція та стійкість гелевого мені вже сподобалась.

Точилка для олівчиків.

Сироватка для обличчя Simple.

Взяла чоловіку відливант Dior Sauvage, але щось мене аромат смущає🤔 В нас вже був пробник і щось вони дуже відрізняються. Хоча магазин відомий і продає оригінальні парфуми, ну так принаймні кажуть 🤔

Тож викидушки у смітник, а нові товари вже тестую 🥰

Продукти для цього looks