З Makeup Club дива трапляються частіше !

Makeup Club неодноразово показував , що це не просто сайт де можно писати відгуки. Це місце де розквітаєш, де забуваєш про страхи і знаходиш друзів. Особливо це відчутно, коли за вікном вітає магія свята. Отак, чарівна Hanna Domashenko , подарувала мені справжнє відчуття спокою та тепла. Сидячі в затишній пекарні, в повітрі відчувався ароматний запах випічки і ванілі. Ми розмовляли, пили теплі напої і мить наче зупинилась . Це дуже розслабляє після напруженого понеділка. Але я не пішла з пустими руками) Я пішла з подаруночками ))

Тож мені б хотілось розказати, що мене очікувало в моєму різдвяному подарунку ( доречі взагалі вчора був магічний день, бо вчора ввечері я тільки но відійшла від подарунка Лілі, як зустрілась з Анею і отримала подаруночок від ще однієї красуні).

  • Ellips Hair Vitamin Hair Repair With Pro-Keratin Complex - магічні капсули, які наче пилок феї , зробить з вашого волосся щось ідеальне. А з тим яке волосся у Ані - я в це вірю 😂
  • Hurraw! Raspberry Tinted Lip Balm - ну а ось це просто скарб. Почнемо з того, що мї губи постійно потребують зволоження і тому на рівні з пральними порошками, я покупаю про запас 3-4 бальзами. Що до цього - його аромат на стільки приємний, що хочеться з'їсти. к я зрозуміла він ще надає легенького кольору, але я ще поки не почала тестування )))
  • Revlon ColorStay Overtime Lipcolor - засіб який чомусь менш популярний, але що б ви знали , він такий же принцип як і в NYX Professional Makeup Shine Loud Lip Color і стійкість доречі. Колір приголомшлевий. Все як я обожнюю)
  • Parisa Cosmetics Cheek Kiss - засіб який вражає своєю пігментованою і супер легкою текстурою. Це 2в1 - і губна помада і рум'яна ( та чого 2в1 - я ж ще можу як і тіні ). Колір - шикарний. Пігментація - шикарна. Текстура - приголомшлива.
  • НОСКИИИИИ. Ну ви вже зрозуміли) Я люблю носочки. Носочків багато не буває, особливо таких милих.

Аня подарувала мені більше а ніж шикарні засоби. Вона подарувала мені приємний вечір, сповнениї сміху і теплих розмов. І відчуття, наче я її знаю десь років 100)))

Тож дівчата : якщо ви знаєте, що хтось з учасниць спільноти живе в вашому місті - не бійтеся написати і зустрітися на каву. Це неймовірні відчуття)))

Продукти для цього looks

Parisa Cosmetics Cheek Kiss
Бальзам для губ "Малина"
Revlon ColorStay Overtime Lipcolor