А яка в нас була любов.......

Знайшла фото з 2018 року.

Тут я ще трішки пампух, але це часи коли я обожнювала Аква-флюїд з гіалуроновою кислотою і алое від L'Oreal Paris.

На той момент я використала три банки підряд і ще не розбиралася в складах косметики і спочатку хтось мені його подарував, а потім я його використовувала, бо він мені подобався.

Склад:

Aqua/Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Alcohol Denat., Dimethicone, Isononyl Isonanonate, Hyaluronic Acid, Menthoxypropanediol, Silanetriol, Sodium Hyaluronate, Tetrasodium EDTA, Triethanolamine, Panthenol, Tocopherol, Biosaccharide Gum-1, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Citric Acid, Ethylhexyl Palmitate, Hexylene Glycol, Silica Dimethyl Silylate (nano)/Silica Dimethyl Silylate, Xanthan Gum, Dimethiconol, Limonene, Linalool, CI 42090/Blue 1, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Parfum/Fragrance

Досі не розумію чим саме він мені подобався, думаю, що саме через текстуру. Бо тоді в мене вже починалися проблеми зі шкірою і я знала, що її треба зволожувати і щоб уникати обтяження вибирала легкі тесутри.

Чому я з нього зійшла? Бо на той момент пам'ятаю, як зараз пішла в аптеку і мені напарили інший догляд. Який в принципі частково, то щось робив. Але повернемося до теми флюїду.

Не розумію для чого тут в яксоті розчинника навіть сухої шкіри вони використовують на 3-4 місці (в залежності від типу шкіри дл якого засіб) Alcohol Denat. В результаті засіб буде працювати не до кінця на зволоження, а також витягувати вологу зі шкіри. Ну і для повного щастя Dimethicone в якості пом'якшувача, утворює прекрасну вуаль на шкірі, щоб всі були в шоці від вашох ідеальної та наповненої шкіри. В складі є подразники наприклад Ментоксіпропандіол та пігмент FD&C Colors, хоча не розумію для чого він в майже прозорому засобі. А також тут є в якості бар'єрного золожуючого компоненту ланолін. Тут мінімум 6 консервантів, якщо сильно не поглиблюватися, але це вже просто, як факт.

Якщо коротко засіб сворює візуальний ефект зволоження та утворює плівку на шкірі, як наприклад база під мейк ще може бути, а як основний засіб для зволоження я б не використовувала його.

Користовулися цим флюїдом або можливо зараз користуєтеся?