День народження ще не настав, а перший подарунок я вже отримала

Телефонує сьогодні мій курʼєр і каже: «хочу уточнити адресу», а я йому: «в смислєєєє, я ж нічого не замовляла?»

А потім як зрозуміла, від кого цей сюрприз 🥹

Це наша чарівна Ліля Zhukovka зробила мені такий подарунок до дня народження і коли я його відкрила, то буквально ледь не верещала від радості🥹

А все тому, що якось я Лілі казала, що трошки образилась на Mermade (так, по дитячому, але як є😂), бо вони ну майже всіііім відправляли подаруночки, а мені ні разу (((( а так хотілося спробувати їх цю доглядову лінійку, але в мене поки не було потреби в нових засобах, тож я чекала, поки все закінчиться, щоб зробити замовлення самостійно. І ось вчора в мене сталася пуста банка цикапласту, а тут така посилка з новим кремчиком, маскою і гелем від Лілі🥰

Вже встигла спробувати маску - вона мене підкорила своїм ультра-ніжним ароматом 💔

З одного використання поки рано робити висновки, але я протестую і потім детально поділюсь своїми враженнями.

Цей гештальт закритий, тепер чекаємо вихід сонцезахисту від Mermade, щоб замовити одразу його, крем-флюїд, в склад якого я закохалася і оновлені бальзамчики для 💋

Ліля, я тобі дуже вдячна за чудовий подарунок, це настільки для мене мило, цінно і приємно, що ти втілила мою хотілку 🥹 буквально сталося диво під Новий рік. Обіймаю, киця, тисяча цьомчиків тобі і маленькому Тимурчику від мене🫂

Дива трапляються, в мене настрій зранку піднявся на 120% 💖

28 грудня, 2023
saybeautyk
28 грудня, 2023

Продукти для цього looks

Зволожуючий крем для обличчя
Всі відгуки (76)
Балансуючий гель для вмивання обличчя
Всі відгуки (96)
Ензимна маска для очищення шкіри обличчя
Всі відгуки (72)