Ароматний боксик від красуні з Makeup Club

Мої остання жива нервова клітина, буквально виживає завдяки Мейкап клубу та людям що зібрались тут. Ця спільнота , магічним чином заспокоює мене, а учасниці дарують тепло. То ж хочу вам розповісти про прекрасне сонечко - SomovaFM. Вона вирішила додати в моє життя трошечки магії і наповнити його ароматом свята. Хочу визнати, що подарунок Каті став останньої краплею в той день, коли я його отримала. В обід я була шокована сюрпризом від Лілі, після роботи насолоджувалась теплим какао і розмовами з Анею , а вечірня розпаковка подарунка Каті ... Ну короче, там вже потрібно було дарувати мені купу хустинок, бо плакала я, шо белуга ))) Подібна забота і доброта - здатні розчулити кого завгодно. Тож давайте я розповім вам, що було в середині :

  • Аромат від Miris, відливант якого Катя мені робила. Почувши, що я, моя мама, моя бабуся - всі в захваті, вона зрозуміла що він перекочує до мене.
  • Аромат від Unusual Герміона. Катя знає що я їм обливаюсь просто постійно. Мені подобаються ці ноти і саме зараз, в холодну погоду, вони дарують мені спокій і тепло. Тож моя улюблена дівчинка тепер в мене в двойному екземплярі і я буду радіти кожному пшику цього аромату)
  • Відливанти Лілі Поттер І Мавки))) Так, Мавка в мене є, але цей трав'янистий аромат покорив моє серце. Ну ще і бабушка ходить навкруги нього. А ось Лілі. Я дуже хотілась з нею познайомитись, але брати аромат який не в моєму "стилі" я побоювалась. Вона виявилась чистою, світлою і чомусь викликає в мене асоціацєю з Патронусом Професора Снейпа.
  • Himalaya Cocoa Butter Lip Balm - бальзами то мій маст хев завжди. Вони буквально у кожному рюкзаку, у кожній кімнаті. Це найнеобхідніша штука з моєї косметички. То ж такому подарунку я дуже дуже рада - він зволожує гарно)
  • Скраб від Liora. Не понюхаєш - не зрозумієш. Це мілкий, не дряпаючий скраб шкіру з неймовірним тропічним ароматом. Вже хочу залізти у ванну і протестувати його.
  • Магічний засіб для губ, який з зеленого, стає рожевим. Ну це ж прикольно, погодьтесь ))) Чи тільки одна я таке полюбляю ))) Милий бальзам тінт- те що треба коли мої губи стають супер блідими і сухими)
  • Просто фантастичні сухі духи від LCF. Ну я думаю ви вже чули про них і неоднарозово. І я вам скажу - це фантастика. Вони шлейфові, ще і стійкі. Тут можно писати справжню поему що до мого захвату від них. Катя дуже влучно підібрала мені аромати, вже знаючи мій смак. Короче, тут одразу - РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ.
  • Прекрасні і дуохромні блискітки від GlamBee. Ну я просто обожнюю подібні засоби. Всі ці мерехтіння просто захоплюють і гіпнотизують мене. Навчитися би з ними працювати. Мені подобається якість продукту і колір. Всьо, в цей новий рік я буду блистати ( сподіваюсь хоча б в кімнаті а не в коридорі)
  • І маленьки лист. Його я вирішила не показувати, бо це особисте. Але мабуть саме він і довів мене до сліз, відчувши всю любов яку в нього вклала Катя.

Продукти для цього looks