Битва гелів для вмивання

Всі роблять підсумки за цей рік, а я вирішила порівняти 4 гелі для вмивання. Це тільки частина того, що я використала за цей рік)

  • Pyunkang Yul Pore Deep Cleansing Foam

Цей гель я купувала в наборі з іншими засобами від цього бренду і спочатку від мені щось не дуже сподобася. І тільки тоді коли він вже майже закінчився в мене сталася його переоцінка, я в нього закохалася. Запах в нього дивний та специфічний, але він м'якесенький. Консистенція не дуже густа, білого кольору.

Моя оцінка: 4/5 ⭐️

  • Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser

Цей гель до мене прийшов, ще з минулого року. І тут була любов з першої секунди. Мій улюблений запаз чайного дерева та трав, взяли мене в полон. Він має гелеву консистенцію та прозорий з жовтуватим відтінком колір. В ньому ще є в складі саліцилова кислота, тому це ідеальний дружок для жирної/комбі шкіри.

Моя оцінка: 5/5 ⭐️

  • Balea Wasch Gel з алоє

Це була максимально спонтанна покупка і не зрозуміла одночасно. сам гель має прозорий колір та гелеву консистенцію. Специфічний запах, навіть не знаю, як його описати. Він в складі має м'які ПАР, але мені задалося, що він все ж таки сушив та стягував шкіру після вмивання.

Моя оцінка: 3/5 ⭐️

  • Purito Defence Barrier Ph Cleanser

Це гель мені по консистенції та аромату був схожий на Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser, але не такий інтенсивний. Також має прозорий колір та гелеву консистенцію. Дуже економний у використанні. Моя шкіра його дуже полюбила, м'якенький, з центелою в складі.

Моя оцінка: 5/5 ⭐️

Ось такий вийшов рейтинг, а ви чимось з цього списку користувалися?

Продукти для цього looks

Гель-пінка для вмивання
Всі відгуки (49)
Набір мініатюр
Всі відгуки (6)
Гель-пінка для вмивання