новорічний (?) манікюр

Сьогодні випадково почула розмову подруг про те, що одну з них майстриня манікюру таки взяла на "віконечко" і вона дуже щаслива, що встигла зробити манікюр перед самісіньким Новим роком.

Мені завжди здавалось, що до цього свята треба встигнути все. Дочитати ту книжку скоріше, пофарбуватися, всі можливі марафети навести і зайти вже в той рік бездоганною, щоб так і було весь наступний рік. А зараз відчуття, що встигати потрібно кожен день, дуже сильно вкоренилося в мені, тому будь-які дати втратили свій особливий сенс.

Цього року, як і минулого, святковий настрій до мене не завітав і причини зрозумілі. Обіймаю усіх, у кого так само і щаслива за тих, хто зберіг в собі це тепле відчуття свята.

Але, хоч і без особливого ентузіазму, манікюр з покриттям я собі таки зробила. І завдяки розмові цих двох подружок, згадала, що я не ділилась ним тут. А дуже хочеться.

Здаю вам свій ідеальний нігтьовий червоний. Він мені такииий новорічний, як всі оці стрічечки на подарунках. Дуже подобається, часто дивлюся на нігтики, коли покриваю саме ним.

Сердечка теж додають вайбу. Якщо чесно, вони трохи заспокоюють мене, малюю, як талісманчик. З цією нюдовою підложкою і серцями нігтики нагадують мініатюрні прянички. Як печиво із гри Sims 4, яке персонаж готує, коли має романтичний настрій. (упс, здала тут свої guilty pleasure)

Ось такі справи. Тримаємо кулачки, підтримуємо ЗСУ, бережемо себе та близьких.

Продукти для цього looks