Once Upon a Time...

Одного часу у Чарівному Королевстві, де завжди панувало добро і краса, з'явились злі сили. Вони захотіли отруїти наші життя сірими фарбами, відсутністю радості. Їх бажання зломити було на стільки сильним, що жодне відео з котиком не змогло викликати усмішку у жителів королевства. Але ми не могли це залишити так ! Зі всіх куточків Королевства забрілися чарівні істоти, принцеси та навіть злодії, що б об'єднатися проти злих сил і повернути людям фарби і радість.

Привіт, Я - Білосніжка. Будучи майстром по виживанню в лісі, мене вибрали головним стратегом по нападу. Наш план : окружити їх яскравими макіяжами в цей день і викликати бьюті резонанс. То ж взявши свої пензлі і помади, я почала працювати над своїм бойовм макіяжем :

  • В нашій справі, головне стійкість. Тож не дивно, що свої брови я зафіксувала LAMEL Make Up Brow Lifting Wax . Стійкий віск, забеспечив мені ідеальні брови, яким колись навіть моя мачеха заздрила. Але після того як я їй порадила його - ми одразу стали подружками. Вона мен ж порадила чарівне яблучко, яке мій принц кличе справжнім ядом - Lolita Lempicka So Sweet. То ж це мій аромат на сьогоднішій день.
  • Тон : L`Oréal Paris Skin Paradise . Рум'яна : Maybelline New York Rouge Palette Master Blush Palette.
  • Палетка від Ламел Secret Santa- стала ідеальним доповненням образу. Матові відтінки прекрасно змішуються один з одним , роблячи легку та акуратну тушовку. Підводка : Hyper Easy. Стійка та тонка. Завдяки їй, я зробила стрілки на верхній повіці і на нижній. ( На нижній коричневий відтінок, на верхній - чорний). Туш : Maybelline New York Lash Sensational Sky High. У нас в королевстві її всі обожнюють.
  • Як я вже казала - стійкість головне. То ж для губ я обрала свій фірмовий червоний колір - Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 50 Wiked.

Скоро, ви всі познайомитесь з моєю чарівною командою, яка з легкістю поборола сили зла і принесла тршки магії в цей день )))

Допомагав мені з макіяжем, та й взагалі з цією боротьбою - Марсік. Мій головний розвідник))

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up Brow Lifting Wax
LAMEL Make Up Secret Santa Eyeshadow Palette
Maybelline New York Rouge Palette Master Blush Palette
Maybelline New York Hyper Easy
Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick