Засоби, які мені полюбилися в 2023 році

Виділила тільки найулюбленіші, бо засобів які сподобались в цьому році було чимало.

  • Shelly Professional Care Smoothing Foot Cream

Як на мене це ідеальний крем для губ або навіть для рук, які потребують помʼякшення. Має приємний запах та досить легку текстуру, яка працює зі шкірою чудово. А якщо взути в більшому обʼємі ще буде мега зручний дозатор.

  • Зволожуючий серум Hydrating Serum від BYOMA

Це був засіб який я не планувала купувати, і з ним все вийшло дуже спонтанно. Чудово зволожує, текстура приємна. В складі сквалан та кераміди, на лікуванні це саме те, що треба.

  • Сироватка-коректор для обличчя "EVENTONE BRIGHTENING"

Веганський продукт, з рослинною стабільної формою вітаміну С, лізати пребіотичних бактерій, ніацирамід, гасвератрол, гідролат липи. Що важливо , засіб має мега легеньку гелеву текстуру, яка не лягає жирним шаром, а чудово поглинається. Працює з пігментними плямами та постакне.

  • Інтенсивно зволожувальний крем "HYDRA THERAPY"

Також веганський продукт, вони обидва від Rosabella. В складі має комплекс керамідів, амінокислот, гілцроновоі кислоти, сквалан, пантенол, азклен, комплекс заспокоюючих екстрактів там центела та ще декілька інших. І одночасно має чудову тескстуру, яка не обтяжує. Він став відкриттям в цьому році.

  • POZZOLAN ENZYME POWDER BLACK CLEANSER від Smart4derma

Про цей засіб вже писала мільйони разів, але скажу ще раз. Мʼяка, розчиняється в 0, не подразнює, освітлює сальні нитки, а бонусом є її обʼєм і те що вона безкінечна. Вже майже рік минув, а вона є і є. Скарб!

Діліться своїми улюбленим засобами з 2023 року⬇️