#birthdaydragonmakeupparty

З наступаючим Новим роком, дорогенькі🎄

Маємо сьогодні подвійне свято, адже в клубі є іменинниця, якій пощастило народитись 31-го грудня😁 Наша космоголоік, Швець Карина, зі святом тебе!🎉 Нехай все вдається і мрії втілюються у життя!💕 Приєднуйтесь до привітань!🤗

Макіяж сьогоднішній присвячений новорічній ночі. Я досить консервативна в макіяжних історіях - це щоденний нудний нюд в основному😅 а от в новорічну ніч я дозволяю собі безсоромно сяяти✨ не уявляю цього свята без блискіток!

Сьогодні на очах зробила стрілочку з клювиком у внутрішньому куточку, знизу підвела гелевим олівецем для очей GlamBee Color Shock у відтінку 02, а повіку щедро вкрила рідким глітером від Lamel✨ (його не варто ліпити на чутливі очі, бо можуть попасти на слизову). Я люблю використовувати блискітки на готовій липкій або гелевий основі але ще можу порадити праймер і глітер від NYX.

Щоб сяяти ще більше я нанесла на вилиці прозорі блискітки з зірочками.

Губи не хотілось перевантажувати але потрібно зробити виразними. В поміч прийшов улюблений олівець Eveline у 18 відтінку, зробила ним розтушований контур, а на всі губи нанесла олійку від Lamel.

Образ готовий! Додаю продукти, які використовувала в макіяжі та радила вище.

Зі святом, дівчата, та моя улюблена спальното!🎄

Продукти для цього looks

Олія-бальзам для губ
LAMEL Make Up Insta Micro Brow Pencil
NYX Professional Makeup Face & Body Glitter
NYX Professional Makeup Glitter Primer
Maybelline New York Fit Me! Concealer
LAMEL Make Up Brow Lifting Wax
LAMEL Make Up Smart Skin Serum Tinted Foundation
Eveline Cosmetics Max Intense Colour