Новорічна викидушка. Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask

Класна маска, яку можна використовувати різними способами і в кожному варіанті використання вона хороша.

Сама маска у вигляді густої щільної текстури, як твердий бальзам для губ. Персикового кольору, приємний ненав'язливий ягідний запах.

Ця маска має аж три варіанти використання, з усіма якими вона справляється ідеально:

1. Нічна маска для губ (класичний метод). Коли ми використовуємо маску безпосередньо перед сном, завдаючи товстий шар засобу на ніч-вранці отримуємо супер ніжні губки немовляти. Даний спосіб дуже добре підійде власникам занадто сухих, потрісканих і губ, що лущиться.

2. Як бальзам для губ у щоденному застосуванні. Цей спосіб саме я й практикую. Наносимо маску тонким шаром, як звичайний бальзам. Вона довго тримається на губах протягом дня, захищає від обвітрювання, дуже добре живить та зволожує. І що важливо- дуже красиво виглядає на губах, має невелике поблискування, чудово доповнить нюдовий образ.

3. Під матову помаду. Як ми вже всі знаємо, матові помади дуже сильно сушать губи, особливо при регулярному застосуванні. Дуже класно матова помада буде лягати на такий бальзам/маску і збереже ніжність ваших губ

Мені не дуже сподобалось наносити пальцем, тому я за аліку замовила спеціальний аплікатор для нанесення , в рази зручніше)

Продукти для цього looks