Макіяж, з яким я зустріну Новий 2024 рік

З радістю долучаюся до челенджу, ідею якого подала і запросила мене до участі неймовірна красуня, одна з моїх найулюбленіших авторок клубу - Швець Карина 💗

Цей рік був не простий, а кінець додає випробувань. Тому я думала, що зустріну Новий рік у піжамі, якщо не засну до 00.00 взагалі 😁 Але вирішила, що все-таки приодягнуся і зроблю макіяж, хоча б просто для настрою.

Так от, макіяж для зустрічі Нового року я обираю не ха рекомендаціями по використанню кольорів, прикметами чи будь-чим іншим. Я хочу, щоб цей макіяж був уособленням мене, був не дуже складним, пасував та подобався мені. Саме тому у ньому так багато сяяння, хехе 🤭 До речі, зверніть увагу на переливання блискіток навіть у напів темряві (відео ✨)

Я не я, якщо не зроблю акцент на очі у макіяжі. Так було з початком пізнання світу макіяжу 🌌

А ще…31 грудня це не просто день підготовки до Нового року, уся ця метушня, а й чудовий День народження зірочки нашої спільноти - Швець Карини. Красунечки, яка і запропонувала мені доєднатися до челенджу.

Так от, я хочу привітати тебе, сонце, надзвичайно світлу і добру людину з Твоїм ДНЕМ 💗 Я бажаю, щоб увесь позитив, найкращі побажання і події були для тебе не лише у цей день кожного року, а щодня у твоєму житті ☺️ Бажаю натхнення, щоб могла надалі творити і тішити нас тут! Нехай удача буде твоєю вічною супутницею по життю. Буденність щоб була переповнена позитивом і гарними спогадами. Бажаю, щоб тебе оточували лише достойні, добрі люди 🫂

Міцно-міцно обіймаю 🤗

Усі хто ще не читає і не підписаний на Карину, рекомендую ЧИМШВИДШЕ виправляти цю ситуацію!!! У неї завжди дуже гарно, цікаво і пізнавально)

Також вітаю усіх красунь з прийдешнім Новим роком, а тих, хто читає уже у 2024 році з Новим роком 🎄

Вірю, що він буде кращим, ніж попередній!

Рада бути тут з усіма ВАМИ. Завдяки вам друга частина 2023го наповнилася яскравими барвами і позитивними емоціями 🫶🏻

Впевнена, що у більшості 2023 так і не виправдав надій… Але залишилася надія на 2024!

Миру нам усім 🇺🇦

Усі використані продукти для макіяжу прикріплю до лукс‘у 🥰

Звісно ж, зіркою цього образу є мерехтлива пудра від Patricia Ledo ✨

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Matt My Day Banana Powder
LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette
Wibo Selfie Loose Shimmer
LAMEL Make Up Lamination Brow & Lash
LAMEL Make Up OH My Clear Face
Purito Cica Clearing BB cream
LAMEL Make Up Long Lasting Gel Liner