#Birthdaydragonmakeupparty

Сьогодні чудовий день, адже це день народження нашого сонечка, прекрасної Карини Швець, з чим я її і хочу привітати 🎉. Бажаю тобі здійснення усіх мрій, щоб все виходило легко у житті і здоров'я лише тішило ❤️.
А усіх хочу привітати з прийдешнім Новим роком, і побажати лише приємних моментів у житті, втілення задуманого та здійснення мрії, особливо тієї, однієї на всіх ❤️.
А тепер про мій образ на цю вечірку ✨️
Для початку я скажу, що точно знала, що час глітеру прийшов 🤩, можна щедро посипати себе блискітками і сяяти✨️. А також це макіяж у рожевих тонах, який користується популярністю у клубі, зробити свою версію було дуже цікаво 🥰.
А використала я:
Всередині повіки світло рожевий і просто рожевий по контуру, робить імпровізовану стрілку та на нижній повіці з палетки CmaaDu. Світло рожевий має шимер, та це не обов'язково, адже ми додамо зверху глітер.
Гель-глітер Mermade R&B Star легко наноситься пальцем по повіці, мені в основному потрібно було нанести на середину повіки та з ближче до скроней. Він тримається гарно, не відчутний при носінні, змивається легко, мені сподобалось користуватись таким елементом макіяжу.
На бровах та на віях ламінуванням, тому я їх не чіпала, але сюди б пасувала коричнева туш.
На губах розтушований контуру Golden Rose Dream Lipliner 521, прекрасний відтінок який купила за свотчами alena.rosee (дякую тобі 💖), та зверху нанесено Mermade Bubble Gum.

Такий світлий, з легким сяйвом, образ у мене вийшов ✨️. Усім мирного, спокійного та приємного вечора, ночі ❤️. Дякую за цей рік разом, він був сповнений різних корисностей, краси, та дружби ❤️. Обіймаю усіх 💋.

Продукти для цього looks