Час для Драконів

Для нашої спільноти, святкування Днів Народження - стає вже традицією, коли хочеться розділити цю атмосферу один з одним. Тож коли я отримала запрошення від Карини Швець - я не могла відмовити. У цієї чарівної дівчини, День Народження - 31 грудня. Це кінець календарного року і початок іншого, як для Карини, так і для нас всіх. Час задуматис що ми зробили і що плануємо. Але давайте не про філософські теми) ДАВАЙТЕ ПРО ВЕЧІРКУ)

Тема : Новий Рік Дерев'яного Дракона. Авжеж, кожен тему трактує по своєму і не виняток. Почувши її, подумки я уявила себе наїздницею Дракона. Так, я не блондинка (фактично, я світловолосса, але давайте робити вигляд, що чорнява я від природи, а не завдяки Шваркопу або Лореаль) , але Джон Сноу також пішов генами в Старків, а не білокурих Таргарієнов)))

Взагалі, Дракони одні з найпопулярніших фентезі персонажів. В них перетворювались маги, боги. Вони були охороною для принцес, селились десь на вершині гір, робили із золота м'яке простирадло в своїх пещерах, а з доблісних рицарів - барбєкю) Але це сильна, таємнича і велична істота. Він на стільки ж прекрасний на скільки і страшний. Не знаю як ви, а я по ходу сьогодні Хоббіта буду дивитись )

Але давайте повернемось до макіяжу :

  • Тон обличчя для цього макіяжу - кушон від Холіки Холіки. Хоча він в мене для літа, але тут доволі легкий шар + висвітлювала деякі ділянки за допомогою консилера. Рум'яна обрала кремові, від Maybelline. В мене у відтінку 20 Rose Flash. Який зі своїх хайлайтерів я обрала - не пам'ятаю, то ж нічого не позначаю, але кремовий 😂 Бронзер від GlamBee замінив мені сухі рум'яна та допоміг зробити легкий контуринг.
  • Очі : тут я провозилась доволі довго, бо першла задумка не вийшла і на допомогу прийшли металік тіні. Коли щось не виходить - використовую блискітки ахахах Я використовувала матові відтінки з палетки Hope, які по моїх задумці, повинні були робили легкий натяк на захід сонця. Підводки від GlamBee зробили футуристичні плями та стрілки. Все це доповнили вії та туш від Мейбелін.
  • Губи я вирішила зробити не виразними, бо куди ж з такими очима ще губи яскраві 😂 Це відтінок Los Angeles від NYX. Мій ідеальний холодний нюд.

Продукти для цього looks

LAMEL Make Up HOPE Eyeshadow Palette
Holika Holika Holi Pop Blur Lasting Cushion
Maybelline The Falsies Surreal Mascara
NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream
Maybelline New York Cheek Heat