Мій образ у стилі Прісцилли Преслі #priscillamakeupclub

Не в гонитві за квитками, бо й так ними не зможу скористатися, а забави ради вирішила я нашвидкоруч ввійти в образ Прісцилли. Я не візажист, тому прошу строго не судити мейк, на який я затратила максимум 10 хв і мінімум засобів. Засобів, більшість з яких я використовую щодня. Засобів, про більшість яких я вже створила дописи. Проте, наскільки я розумію, основними у даному образі є стрілки, тому почну з них.

  1. L'Oreal Paris Infaillible Grip Precision - чудовий лайнер для наведення стрілок. Дуже зручний у використанні.
  2. Туш для телескопічного подовження та об’єму вій - L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara - має специфічну щіточку, але я вже до неї пристосувалася. Гарно видовжує віїї.
  3. Помадка для брів - Maybelline New York Tattoo Brow- medium brown 03. Дає можливість створення брів різних за фактурою і відтінком коричневого.
  4. Сатинова помада для губ в універсальних нюд відтінках - L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense, мій колір 173. Улюблений і універсальний нюд.
  5. Контурний олівець для губ - Eveline Cosmetics Max Intense Colour. 26 Runway plum. Не рижить. Мені здається, що це універсальний колір.
  6. Пудра-бронзер для обличчя - LAMEL Make Up Sunkissed Matte Bronzer. Новий засіб у моїй косметичці . Номер 402. І вже улюблений. Використовую як рум'яна. Дуже подобається тим, що не має блискіток, запаху і досить пігментований.

Не знаю, як на мій образ відреагував би сам Елвіс Преслі, але я думаю, що йому б сподобалось. І може він би навіть подарував мені якусь гарну щітку для мого волосся)).

Продукти для цього looks

Eveline Cosmetics Max Intense Colour
Всі відгуки (151)
Maybelline New York Tattoo Brow
Всі відгуки (31)
L'Oreal Paris Color Riche Nude Intense
Всі відгуки (18)
LAMEL Make Up Sunkissed Matte Bronzer
Всі відгуки (29)
L'Oreal Paris Telescopic Lift Mascara
Всі відгуки (57)
L'Oreal Paris Infaillible Grip Precision