Позитивні емоції від M A X I M O V A

Насправді рано почався не дуже гарно, думаю що не тільки для мене. Дивитися цілий день в стіну я не могла, то ж мене буквально врятувало повідомленя від Пошти, яке змусило забути про події, що були зранку.

Є один нюанс. Я не знала від кого ця посилка. Скажемо так: була деяка інформація, яка заважала мені скласти 2+2. Але це був Новорічний Подарунок від Тані))

Розпаковували ми майже всією сім'єю, а коробку вже ділять між собою "помічники". То ж хочу коротенько вам показати цю естетичну красу, яка чекала мене всередині.

ПІГНВІНЧИКИИИ. Ця обгортка на стільки мила, що вже сама по собі викликала емоції. Стрічка вже десь під ліжком, бо треба чимось платити )))

Всередені мене чекали бьюті скарби.

По перше, там мене знайшов мій улюблений балансуючий гель від Mermade. Це саме той засіб, який хочеться використовувати кожен день . (Хто ще не читав відгуки дівчат - прочитайте). По-друге : скарб скарбів, або супер шикарна туш, яку мені вже не одна людина рекомендувала - Туш для вій GlamBee Love to Love Sentimen. А так як для мене туш - це головний елемент макіяжу, це для мене просто шикарний подарунок)) Милий блиск від Mermade - це окрема тема. Їх аромати солоденьки і смачні, а дизайн у саме серденько.

Стійкий гелевий олівець для очей GlamBee Color Shock вже наробив шуму у спільноті і мабуть в дуже багатьох він вже є. Дуохромний колір зробить з будь якого макіяжу , щось святкове і при тому користуватися ним доволі просто. Я давно хотіла, але руки не доходили до нього. То нема в наявності, то забувала . Філер від тінк - експрес засіб, який допоможе швидко дати вашим волоссям блиск, працює навіть на тьмяних волосах. Цікаво тепер його спробувати на більш здоровому волоссі)))

Ну і як же без релакс засобів ?))) Вважайте що я дитина, але подібні засоби, добряче так підіймають настрій, коли хочеться полежати у горячій ванній і забути про всі проблеми.

А зараз, я хотіла б сказати декілька слів стосовно Тані.

Я була здивована - це факт. Я хвилювалась - це факт. Але прочитавши послання, я отримала стільки тепла, що складно передати. Історія така, що завдяки моєму допису, у нас в клубі з'явилась така талановита дівчина як M A X I M O V A🌷. Її дописи мають особливе естетику ( правда, одні з найестетичних фотографій) , с впізнаваємим стилем і прекрасною "грою" світла на селфі та предметних знімках. Дописи завжди змістові і містять багато наглядних та гарних фотографій. Сам факт того, що завдяки якомусь допису, я зацікавила на стільки крутого автора, який тепер є частиною спільноти - вже подарунок. Але коли це тобі кажуть особисто... Навертаються сльози.

Цей день був складним, але завдяки доброті Тані, на небі з'явилось сонечко і на моєму обличчі з'явилась усмішка. Це ще раз доказує те, що Мейкап спільнота не знає кілометрів і підіймає настрій тоді, коли це ОСОБЛИВО необхідно.

Тож всім миру, спокою і тихих ранків. І З НОВИМ РОКОМ )))) Сподіваюсь 2024 рік не буде таким як його перші два дні.

Продукти для цього looks

Балансуючий гель для вмивання обличчя