Мені 39! Йухуууу…

Так! 39! Через рік 40 💨

Завжи думала, що це фсьо 🙈 Фініш перед стартом старості, рубіж психологічних перехідних змін. Коротше, ви зрозуміли, думала у молодості, що це буде вік, на якому я поставлю на собі крапочку.

А зараз розумію, що всередині ніщо ж не змінилося, це ззовні я стала дорослою тьотею 😂

У дитинстві дивилася на вироблених совдепом 40-річних жіночок і думала, що буду виглядати подібно. А так хотілося бути схожою на якусь кіноактрису з теліка. Ех, добре, що хоч журнали Cool Girl зробили своє діло у моєму підлітковому віці і я хоч навчилася правильно вмиватися, бо тоді майже не було косметики. Як згадаю ту облапану вітрину єдиного косметичного магазину у моєму містечку - аж плакати хочеться. А за склом стояло пару оріфлеймівських помад та лаків на каталогах... Жах. Так, я дитя 90-х. Ще той динозавр! 🤷‍♀️

Сьогодні мій день і, говорять, бажання збуваються.

Тож, щиро бажаю, щоб у кожної з вас, дівчатка, було щасливе відчуття дитинства у дорослому віці, проблеми здавалися меншими, ніж є насправді і ви жили сьогодні на повну, не дивлячись ні на які зовнішні обставини. Бо завтра може й не настати.

Позитив та гумор - найкращі ліки від зморшок!

І, повірте, наші військові відчувають від нас, жінок, ці позитивні вайби! А хто, як не ми, повинні підтримувати їх цим на настроєм поза строєм? Хто?

Всім щиро дякую за сьогоднішні поздоровлення, дзвінки, подарунки! Ціную всіх і кожного!

Обіймаю! Цьомки-помки 💋