Остання термінова посилка минулого року

Вітаю! Загалом я не планувала ще одну посилку в грудні, оскільки вже робила цю розпаковку, де замовила все-все що мені потрібно https://club.makeup.com.ua/looks/26396/

Але не так сталось, як гадалось!

  • Зволожувальний бальзам від Scalp я доволі швидко використала, і повернулась до свого попереднього, оскільки там ще залишався засіб. Мій старий бальзам м'яко кажучи не витягував, тому я скористалась акцією і таки замовила великий розмір бальзаму від Скальп. Повний відгук можна знайти тут https://club.makeup.com.ua/post/23504/
  • Крема я теж не планувала замовляти, оскільки в мене було аж 2 засоби від Tink - денний та нічний. Покористувавшись ними трохи більше тижня у мене почали з'являтися підшкірні прищі( Тому терміново довелось замовити крем Sane - він бюджетний, але мені підходить на щоденне користування.
  • А от шампунь від Tink я спочатку отримала як подарунок для замовлення, але він настільки мені сподобавсь і підійшов, що я вирішила купити великий об'єм.
  • Рідкі тіні від LN PRO - це відкриття. спочатку побачила схвальний відгук і вирішила і сама спробувати. Уже успішно тестую - мені дуже подобається.

Ось така посилка-виручалочка для заміни від засобів, які не підійшли!