Сюрприз від Mermade

Mermade, ви такі бусінки 🫶🏻

Отримала сповіщення і нічого не зрозуміла, адже ніяких замовлень ніде не робила, потім подивилась місто, з якого йде посилка, склала 2+2 і все стало ясно 😉

Взагалі ця посилка стала для мене дуже великою втіхою, адже дізналася я про неї в той день, коли все йшло наперекосяк і дуже важлива подія не склалася, тому це була дійсно прямо втіха і єдина приємна річ у суботу.

Посилку розпаковувала прямо в піцерії, бо було ну дуже цікаво, що ж туди поклали ☺️

Всередині на мене чекали:

🍾парфумований крем для рук із серії Champagne;

🍾бальзам для губ нової формули;

🍾гель для душу в тревел-сайз форматі з тієї ж серії;

🍾тверді парфуми-шимер Endless Vacation.

Звичайно, що я вже встигла все спробувати і перше враження дуже позитивне. Мені справді щиро все сподобалось, від гелю для душу до бальзаму для губ (який завжди є потрібною річчю в моєму повсякденні).

Ще трошки протестую (в принципі всі продукти такі, що не потребують довгих тестувань тижнями) і розкажу про все детально, поділюсь своїми враженнями. Але аромат серії 🥂 мені прям дуже сподобався, вчора лягала спати і поки засинала, мене окупував приємний аромат крему для рук. Дуже класно, що він парфумований, проте не гучний і не навʼязливий, а дуже ніжний.

Тому чекайте нову порцію оглядів, чесно - я тепер зрозуміла, чому всі люблять даний бренд ☺️ бо вони того варті.

Дякую, Mermade, за цей неочікуваний і такий вчасний сюрприз, ви не уявляєте, як допомогли мені подолати стрес в той день 💛