1
/3
Beauty Derm Scin Care Peeling Pad
Пілінг-пади для обличчя з чайним деревом та кислотами від Українського виробника Beauty Derm
Дуже хотілось мені спробувати подібний засіб, тому знайомство я вирішила почати з однієї штуки.
Пад дуже зручний у використанні, має комірку для пальців. Розмір доволі великий. Просочений олією чайного дерева, екстрактом центели та AHA-, BHA-, PHA-кислотами.
З одніє сторони пад має рельєфну поверхню та за якістю нагадує косметичні ватні диски, друга сторона більш гладка з накрапленням. Рельєфна поверхня не дряпає шкіру. Масаж робила круговими рухами приблизно 1-2 хвилини, на очищену шкіру обличчя, не надавлюючи та уникаючі зону навколо очей
По закінченню масажу на рельєфній стороні скочується тканина, це означає, що можно завершувати процедуру та прибрати залишки стороною з крапочками. Вмилася водою без використання пінки, потім тонік та зволоджуючий крем.
То ж який ефект я отримала після?
Якщо чесно не покладала якихось великих надій але цей засіб перевершив всі мої сподівання. Шкіра після нього стала гладенька та наче-то скрипуча :)
Тепер я в пошуках подабних падів але у більшій кількості. Тому, якщо ви знаєте та полюбляєте подібні засоби чекаю на ваші поради!
Дівчата ви також не можете додати у використані продукти засіб, якщо його немає в наявності?
Обійняла-підійняла 🫶
08 січня, 2024
Продукти для цього looks
Пілінг-пади для обличчя з чайним деревом та кислотами
Beauty Derm Scin Care Peeling Pad
8
Немає в наявності
Коментарі (0)