Ламінування вій: мій досвід

Нещодавно отримала чудову та неочікувану пропозицію від незнайомої мені дівчини, побути моделлю на ламінування вій. Ця процедура давно мене цікавила, але все ніяк не доходили руки до пошуку майстра і запису.

На вихідних нарешті вдалося на собі випробувати чи дійсно ця процедура дає "вау" ефект.

Ламінування вій - це живлення волосків натуральними складами та амінокислотами, в результаті вони мають довший вигляд та війки візуально стають щільнішими.

В мене коротенькі вії, не дуже пігментовані і без якогось вигину. Вони скоріш дивляться прямо, через що може здатися, що їх і нема.

Моє ламінування включало в себе покраску, для більшої виразності. Процедура тривала близько години і половину цього часу ми просто чекали між намащуванням різних складників.

Спочатку нижні війки були відділені паперовим скотчем, а на верхні повіки був прикріплений силіконовий валік. Подальші кроки були абсолютно не відчутні. Майстер щось мастила, потім ми чекали хв 15 і так по колу декілька разів.

Процедура абсолютно безболісна та не доставляє ніякого дискомфорту.

Результат, яким я цілком задоволена: війки придбали гарний вигін, сталі помітніші, візуально ніби товші та гарно пігментовані.

Такий ефект має триматися від 1,5 до 2 місяців.

Поради від майстра:

- не вмиватися і не фарбувати вії першу добу після процедури

- не користуватися олійками та гідрофільними бальзамами, все що містить жирні склади в принципі, для більш довготривалого ефекту.

Як вам результат? Гадаю різниця помітна неозброєним оком.

Ось так цілком випадково я знайшла чудового майстра, до якої, гадаю, піду вже ціленаправленно на другу процедуру 🙌